Speltips UFC

  1. Speltips
  2. /
UFC Författare: 2021-11-03T14:23:43+01:00

UFC är ett av världens mest bevakade evenemang. På speltips.se hittar du emellanåt speltips från UFC, med senaste nytt och analyser inför de hetaste fighterna. Alla våra speltips för UFC är givetvis helt gratis för våra läsare att ta del av. Håll utkik på sajten!

Spelbolag med odds på UFC

Speltips för UFC

Ta del av speltips för UFC hos oss på speltips.se. Vi erbjuder månatligen våra följare de bästa speltipsen från UFC, med fokus på de bästa och hetaste matcherna varje omgång. Speltips.se har erfarna experter inom sporten och givetvis får ni välgrundade analyser och speltips för UFC med marknadens bästa odds.

Som läsare har ni flera anledningar att ta del av våra grymma speltips för UFC. Alla speltips kan ni ta del av helt kostnadsfritt – med varje rek kommer en djupgående analys inför matchen med senaste informationen. Vi har flera pålästa UFC-experter som är djupt insatta i sporten, och som ständigt analyserar de hetaste matcherna på varje gala. Hos oss tar ni alltid del av de senaste nyheterna och de bästa speltipsen för UFC varje månad.

UFC är en populär sport

Ultimate Fighting Championship är världens överlägset största och populäraste mixed martial arts-organisation. Superstjärnor som Connor McGregor, Jon Jones, Jorge Masvidal, Nate Diaz och Khabib Nurmagomedov tävlar i UFC och bidrar i allra högsta grad till organisationens popularitet. UFC har på senare år blivit allt mer populärt, man har fått extremt stor uppmärksamhet av etablerat media världen över samtidigt som det kommersiella intresset skjutit i höjden. UFC-galorna sänds idag i över 130 länder och på hela 20 olika språk, något som ändå vittnar om organisationens popularitet världen över.

UFC:s historia

Ultimate Fighting Championship grundades 1993 av Art Davie, Rorion Gracie och Robert Meyrowitz. De första tävlingarna som arrangerades var 8-mannaturneringar där deltagarna tvingades segra tre fighter innan man kunde koras till ”The Ultimate Man”. Förr i tiden saknades viktklasser, vilket var en orättvisa med tanke på att spelarna hade olika kroppshyddor. Avsaknaden på regler gjorde att galorna blev brutala och gjorde till slut att det uppmärksammades av de amerikanska myndigheterna vilket innebar att sporten förbjöds i flera amerikanska delstater.

Så ser UFC ut idag

Idag ser det betydligt mer annorlunda ut inom MMA. Med tanke på det grova våldet som utspelade sig förr i tiden tvingade UFC att införa betydligt fler regler. Nu finns det både viktklasser (sju viktklasser) och regler som måste följas. I dag är UFC den största mixade kampsporten där världens bästa fighters ingår. 2012 var ett viktigt år för sporten, då kvinnorna entrade ringen. 2013 signerade bland annat elva kvinnor UFC-kontrakt och sporten bara växer och växer, både på dam- och herrsidan.