Speltips UFC

UFC2019-04-01T23:32:32+02:00

UFC, ultimate fighting championship är ett av världens mest bevakade evenemang. På speltips.se hittar du emellanåt speltips från turneringarna, duellerna eller allmänt fina erbjudanden på fighterna. Håll utkik på sajten!

UFC:s historia

Ultimate Fighting Championship grundades 1993 av Art Davie, Rorion Gracie och Robert Meyrowitz. De första tävlingarna som arrangerades var 8-mannaturneringar där deltagarna tvingades segra tre fighter innan man kunde koras till ”The Ultimate Man”. Förr i tiden saknades viktklasser, vilket var en orättvisa med tanke på att spelarna hade olika kroppshyddor. Avsaknaden på regler gjorde att galorna blev brutala och gjorde till slut att det uppmärksammades av de amerikanska myndigheterna vilket innebar att sporten förbjöds i flera amerikanska delstater.

Så ser UFC ut idag

Idag ser det betydligt mer annorlunda ut. Med tanke på det grova våldet som utspelade sig förr i tiden tvingade UFC att införa betydligt fler regler. Nu finns det både viktklasser och regler som måste följas. I dag är UFC den största mixade kampsporten där världens bästa fighters ingår. 2012 var ett viktigt år för sporten, då kvinnorna entrade ringen. 2013 signerade bland annat elva kvinnor UFC-kontrakt och sporten bara växer och växer, både på dam- och herrsidan.

Spelbolag med odds på UFC

Speedybet logo

100% upp till 2000 kr

Maxbonus: Sätt in 2000 kr – Spela för 4000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, min. odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela utan konto & slipp verifiering

  • Läs mer om SpeedyBet
Betfair logo

100% upp till 1000 kr

Maxbonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • En mycket generös välkomstbonus

  • Läs mer om Nordicbet

888Sport logo

 500% upp till 500 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 600 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Speltips för UFC

På speltips.se erbjuder vi månatligen våra följare de bästa speltipsen från Ultimate Fighting Championship. Speltips.se har erfarna experter inom ämnet och givetvis får ni välgrundade analyser om varför ni ska spela på ett visst odds. Här är några anledningar varför du ska ta del av våra UFC tips:

  • Alla speltips kan läsas helt kostnadsfritt
  • Vi har flera pålästa UFC-experter
  • Vi analyserar varje match i text
  • Vi rapporterar de senaste nyheterna om UFC

UFC är en populär sport

NHL är världens i särklass största ishockeyliga och en av Nordamerikas främsta sportligor överhuvudtaget. Det kommersiella intresset är enormt, främst i Kanada och USA, men även i hockeytokiga europeiska länder såsom t.ex. Sverige och Finland. Ligan sträcker sig geografiskt över hela USA och Kanada och är ständigt växande publikmässigt. I Sverige sänds NHL-matcherna på Viasat och Viaplay. Dessutom sänder SVT varje månad en match från NHL.

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok