V75 beger sig till Norge och dess huvudbana Bjerke. Toppfin bana och den är motsvarigheten till Solvalla här i Sverige. Toppsport rakt igenom och vi inleder med ett platsspel direkt i V75-1.

Bjerke lopp #5  | Speltips: Västerbo Exact Plats | Odds: @1.60 | Units: 5/5 | Spelbolag: Unibet | Spelstopp: 16:17

Såg lysande ut senaste starten!

Var ute i ett V75-lopp för 2 veckor sen och då hängde man på en bike och satt på ett helstängt huvudlag. Blev en snackis den dagen och man öppnade bra men kunde inte ta sig förbi de värsta konkurrenterna från början. Valde sen ryggen på Dear Friend och fick sen aldrig lucka. Det var en rejäl öppning och även om det inte gick så fort i mitten av loppet så såg man riktigt fin ut och hade gott om krafter kvar. Då Dear Friend tappade lite sista 20m så blev man inte bättre än 4:a och det borde behövas minst en 2:a plats här för att kunna kvala in till finalerna nästa helg.

Spår 2 den här gången och enligt tränaren så öppnar man som bäst från spår lite längre ut, dock inget spetshot innanför så att man är favorit till spets är inga konstigheter, sen vad Uhrberg väljer att göra när Ferrari B.R. kommer är en annan fråga.

Siktar man på Finalerna eller vill man sätta Norges reklamhäst på plats?

Släpper Urhberg är det näst intill omöjligt att man vinner loppet, då måste Ferrari B.R. vara sjuk samtidigt som man ska få lucka,  från spets ökar sjävklart vinstchansen och Ferrari B.R. får göra jobbet själv. Skulle man släppa, som jag ser som favoritscenariot är det toppchans att komma in som 2:a. Då får man ryggen på fältets bästa häst och ett fint lopp på innerspår.

Det känns som man siktar in sig på finalerna, och då anser jag platschansen som riktigt hög. Så som man såg ut sist dock och man väljer att köra i spets, så är fortfarande god chans till en slutligen topp 3-placering.

Hur han än väljer att göra, ”Uhret”, så är platschansen mycket god!

Speltips: Västerbo Exact Plats (1-3)

Stor pott att spela för idag då vi spelar tillsammans med norrmännen, vi inväntar mer information hur Thomas Uhrberg väljer att göra med Västerbo Exact. Dock så är platschansen mycket god, hur man än vrider och vänder på det.

  • Såg grym ut sist.

  • Spetsfavorit initialt.

  • Får ett lopp på innerspår.

Högst odds hittar jag hos Unibet som ger hela 1.60 för det platsspelet, ett odds vilket måste utnyttjas. Min investering i detta spel blir 5/5 units!

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.