Vi har en spännande kupong framför oss under lördagen. Draget den här helgen blir valet av Wildcard när en gigant i Ligue 1 inte har rätt inställning.

Spela Big 9 här
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Liverpool – Chelsea | Speltips: 1X & Under 2,5

Cupfinal mellan Liverpool och Chelsea under lördagen. Här skall det uppskrivna hemmalaget fortsätta sin titeljakt den här säsongen och formen är väldigt god. Liverpool är favoriter till titeln och det är rättvist för dagen, men rekommendationen är att ta med krysset då Chelsea och Thomas Tuchel har förmågan att stänga till och prestera starkt i den här typen av matcher. Båda lagen ser ut att få klara sig utan sina defensiva ankare i form av Fabinho (Liverpool) och N’Golo Kante (Chelsea) pga skador och det kan därför bli en match som avgörs på mittfältet. Spets finns hos bägge, fyll på så långt lagret räcker.

Match 2: Sirius – Elfsborg | Speltips: 2 & Över + Under 2,5

Att Sirius fick vinna en fotbollsmatch i senaste omgången förvånar mig. Innan segermatchen mot Varberg har man varit totalt urusla och förlorat med stora siffror. De insläppta målen kommer oftast till på lagets egna misstag, då man försöker spela någon slags Barcelona-fotboll. Det här har inte lönat sig ett dugg och det var ganska tydligt i förlustmatchen mot Djurgården att det inte riktigt fungerar. Nu väntar nästa tippade topplag och det kan återigen bli tufft att stå emot. Elfsborg kommer dessutom med en ganska hygglig form med endast en förlust på sina fem senaste matcher. Det som sticker ut är dock siffrorna hittills, som talar betydligt bättre för laget än resultat och poäng visar såhär långt. Jag tror på en behaglig seger för Thelin och grabbarna från Borås.

Match 3: Hellas Verona – Torino | Speltips: 1X & Över + Under 2,5

Vi beger oss till italienska Serie A och mötet mellan Hellas Verona och Torino som delar formkurva senaste fyra omgångarna. Här har vi ett ganska ovisst möte på förhand men jag bestämmer mig ändå för att hemmalaget har lite mer spets att tillgå hemma på Bentegodi. Giovanni Simeone och Hellas kommer från en sur förlust mot Milan senast medans Torino fick ge sig mot Napoli. Varken Hellas eller Torino kan nå högre i tabellen den här säsongen och då tycker jag ettan är rätt väg att gå. Krysset, som undervärderas, skall givetvis med på kupongen för värdets skull eftersom gästerna är ligans målsnålaste lag. Det här kan mycket väl bli en kamp mellan målskyttarna Simeone och Belotti – där jag tror hemmalagets skyttekung går segrande.

Match 4: Udinese – Spezia | Speltips: 1 & Över 2,5

Vi fortsätter på den inslagna vägen och stannar i Serie A. Udinese möter ett utcheckat Spezia under lördagens kupong och jag tar ställning. Udinese har sett väldigt fina ut på senaste tiden, trots att man inte har något speciellt att spela för. Framåt har man ett stort hot i fd. Barcelona-talangen Gerard Deulofeu som ser ut att ha vaknat till liv. På andra sidan väntar ett Spezia som skulle kunna vara i behov av poäng efter att man checkat ut lite för tidigt. Sanningen är att kvällens gäster inte alls kommit upp i nivå och skall få det tufft även mot Udinese, som presterat starkt utan press på axlarna. Ettan spikas till allt under 70%.

Match 5: Roma – Venezia | Speltips: 1 & Över + Under 2,5 

Roma missar topp 4 den här säsongen och ser ut att få nöja sig med spel i Europa League kommande säsong. Ett misslyckande för både tränare, spelare och klubb såklart, men man är inte det laget man var för ett gäng år sedan. Att man är bättre än Venezia är det dock inget snack om. Här kan Jose Mourinho och sitt Roma få möta ett redan utslaget Venezia, beroende på hur det går på annat håll inför matchen. Det skulle såklart påverka gästerna den här dagen och det känns som att det enda rätta är att spika ettan och gå vidare. Över + underspel måste med på kupongen!

Match 6: Montpellier – PSG | Speltips: Wildcard

Omgångens stora drag hittar vi i Ligue 1-mötet mellan Montpellier och Paris Saint-Germain. För den modige kan man ta bort tvåan (85%) helt och hållet här. Alla lag vill slå PSG och Montpellier vill inget annorlunda. Här ser vi två lag som inte har något att spela för i dagsläget, men precis som jag nämnde lär hemmalaget kunna öka intensiteten här och göra allt för att besegra redan klara mästarna. Senaste tiden har PSG inte alls kommit upp i nivå och det syns till exempel på lagets tre senaste matcher som är oavgjorda resultat. Inställningen hos mästarlaget har inte varit den samma och då finns chans för skräll. Fyll på hela raden om ni inte vill använda ert Wildcard här.

Match 7: Rennes – Marseille | Speltips: 12 & Över + Under 2,5

Rennes lyckades inte behålla ledningen och vinna mot Nantes i veckan. Det här innebär att man fortsatt är på jakt efter Nice, Monaco och Marseille ovanför. Andreas Isakssons fd klubb har ställt in siktet på topp 4 och då krävs det en väl genomförd prestation mot Marseille här. Gästerna Marseille som krossade Lorient senast och behåller andraplatsen i Ligue 1 skall kunna ge hemmalaget en rejäl utmaning. Marseille har ett övertag historiskt men här kan det gå lite hur som helst. 1,2 och båda målspelen skulle jag rekommendera.

Match 8: Nice – Lille | Speltips: 12 & Över 2,5

Vi stannar i toppen av Ligue 1 där Nice befinner sig. Hemmalaget som under lördagen får besök av fjolårets ligasegrare Lille här. Ett par gäster som inte alls har kommit upp i nivå den här säsongen och som inte har speciellt mycket att spela för i sista omgångarna. Men visst, att underskatta den saken är inte min grej och jag tror att Lille mycket väl kan stå upp en bra dag här. Nice visade på form när man vände 0-2 till 4-2 mot St Etienne i veckan och går för segern även här. Ettan är en given utgång, men skrällen skall inte blundas för. Lille får tillbaka Renato Sanches efter avstängning och när tvåan streckas i 16% är den bra att ha med.

Match 9: Sheffield United – Nottingham | Speltips: 1X & Under 2,5

Vi avslutar kupongen i det engelska playoff-spelet. Championship-lagen Sheffield United och Nottingham gör upp i en otrolig spännande tillställning. Här talar allt för att det blir tight och målsnålt. Sheffield United har den bättre bredden och jag tycker att man tar ettan efter utgångskrysset. Nottingham kommer inte göra en plattmatch här, absolut inte, men det känns som att Uniteds rutin och bredd kan bli avgörande. Båda matcherna mellan lagen den här säsongen har slutat oavgjort och 1-1 (under 2,5). Det talar även om vilka streck jag går för!

Antal rader: 512 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

✅ KUPONGENS SÄKRA: Roma

Topp 6 är i fara när Roma förlorade mot Fiorentina senast. Nu förväntas Jose Mourinho och Rom-laget ta sig i kragen och lösa placeringen. Venezia kan redan vara utslagna när domaren blåser igång – allt beroenden på hur det går i matchen mellan Empoli och Salernitana. Då är Roma ett självklart val att gå för, mycket talar för ettan här.

⚠️ KUPONGENS SKRÄLL: Montpellier

Montpellier har säkrat kontraktet och kan förbereda sig inför en ny säsong i Ligue 1. Ännu återstår det dock omgångar att spela och härnäst väntar ligamästarna PSG på hemmaplan. Gästerna har inte alls kommit upp i nivå senaste tiden och kryssat tre raka matcher. Inställningen är A & O i den här typen av matcher och då är Montpelliers chanser att skrälla stora. Givet val av skräll.

🃏 KUPONGENS WILDCARD: Montpellier – PSG

Som tidigare nämnt är det lite vågat att ta bort PSG helt och hållet i det här mötet. Därför är rekommendationen att fylla på ordentligt. Endast 4% har använt sitt Wildcard i det här mötet. Här går vi för utdelning och då måste vi fälla PSG, som inte visat någon lysande inställning efter att guldet blev klart.

Spela Big 9 här
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se