Premier League drar till sig uppmärksamhet som den fotbollsligan i världen flest människor har ögonen på. Just nu är halva säsongen spelad och enligt oddsen är det två stora rivaler som gör upp om titeln.

Snart halvtid i Premier League

Premier League är i full gång och halva säsongen är snart spelad för samtliga klubbar. Arenorna ekar fortfarande tomma och det har utan tvekan ställt till det för många. Londonklubbarna Chelsea och Arsenal har varit kraftigt kritiserade vissa stunder och har inte alls kommit upp i nivån som många hade förväntat sig. Under måndagen gick Chelsea ut med att man sparkar Frank Lampard från jobbet som klubbens manager på grund av resultaten den senaste tiden. Arsenals manager Mikel Arteta satt även han i farozonen tidigare under säsongen, men ser nu ut att ha löst problemen då formen har blivit bättre.

Om Chelsea lyfter i tabellen och återigen blir en titelutmanare återstår att se, men just nu är det Manchester United och Manchester City som slåss om titeln före lag som Leicester, Liverpool och Tottenham.

De förväntas vinna enligt spelbolagen

I skrivande stund toppar Manchester United ligan med en match mer spelad än tvåan Manchester City, som är storfavorit att ta hem titeln den här säsongen. Spelbolagen underskattar den nuvarande ligaledaren rejält då man satt ut ett betydligt högre odds där än på deras utmanande rival. Flera spelbolag erbjuder odds på vinnare av Premier League 20/21 och på samtliga spelbolag är det just Manchester City som har lägst odds.

Topp fem enligt spelbolagens odds:

  • Manchester City, 1.40
  • Manchester United, 6.50
  • Liverpool, 9.00
  • Leicester, 15.00
  • Tottenham, 21.00

Oddsen är hämtade från spelbolaget Bet365 den 25/1, men kan ändras efter att artikeln blivit publicerad.