Alexander Isak noterades för ytterligare en fantastisk insats i Real Sociedad i helgen. Den glödhete anfallaren är nu historisk i den spanska storklubben.

Helgens ligaomgång i LaLiga hade allt man kunde önska. Atletico Madrid förlorade mot Levante och tappar viktiga poäng i toppen, Real Madrid tog tre nya poäng i jakten och Alexander Isak blev historisk för sitt Real Sociedad som den yngste någonsin att göra ett hattrick för klubben det här årtusendet. Alexander Isak stod för ett äkta hattrick när hans Real Sociedad besegrade Deportivo Alaves under helgen. Den glödhete svensken fortsätter att imponera under vintern och har nu gjort mål i sex raka ligamatcher.

Isak hyllar lagkamraterna

Alexander Isak har hittat formen igen, lagom till stundande landslagsuttagningar, och leder sitt Real Sociedad framåt i LaLiga. Den 21-årige svensken har nu gjort mål i sex raka ligamatcher och toppade det med ett hattrick samt ett klubbrekord för den spanska klubben. Det var en mycket glad Alexander Isak, med matchbollen i handen, som valde att hylla sina lagkamrater efter sina tre mål.

– De var helt otroliga i dag. Vi har ett väldigt fint samarbete och därför vann vi också, säger han och fortsätter: 

– Jag är jättenöjd.