Publicerad: 7 juli 2021 kl 15.30

Wembley är välfyllt när den andra finalisten skall tas fram. England möter Danmark på inhemsk mark och förväntas gå segrande ur detta – Its Coming Home?

Jämför: Högsta oddset

1. England vinst

1.79 i odds hos Unibet Sport

Till Unibet

X. Oavgjort

3.50 i odds hos Bethard

Till Bethard

2. Danmark vinst

5.46 i odds hos Coolbet

Till Coolbet

Betting & oddsjämförelse av matchen

Som man har längtat efter dessa matcher. England är framme i det som kan vara den viktigaste matchen på väldigt, väldigt länge. Det är mer eller mindre ett hemma-EM för engelsmännen som endast spelat en match i mästerskapet utanför sitt eget land. Det här blir semifinalen där man bara skall avancera, mot ett Danmark som är mästerskapets stora snackis.

Innan du bettar på matchen mellan England och Danmark skall du såklart ta del av vår oddsjämförelse, som ger dig en blick över vilket spelbolag som erbjuder det högsta och därmed bästa oddset på just ditt spel. Har du till exempel tänkt att spela på England-seger/England-avancemang? Då är det ett perfekt val att kika in möjligheten som vi erbjuder på speltips.se.

England favoriter enligt oddsen

Mer eller mindre allt talar för att England avancerar i den här semifinalen. Engelsmännen spelar inför, vad det ryktas om, 60.000 fans på Wembley och man lär därmed bäras fram av fansen. Att man därefter sett fantastiskt starka ut under mästerskapet plussar på det hela, samtidigt som Danmark inte lyckats slå något större landslag ännu – trots den fina vägen hit. England är rättvisa favoriter och det visar även spelbolagen med sina odds.

KAMPANJ: 100 kr riskfritt på England-Danmark – utan omsättning!

Här kan du betta på England mot Danmark

Stort fokus ligger på Fotbolls-EM under onsdagskvällen. Mötet mellan England och Danmark kan och kommer förmodligen bli något alldeles extra. Det här är dessutom ett möte som tar fram en finalist och det höjer intresset ytterligare. Intresset ökar ju längre mästerskapet går och snart är vi framme i EM-final. England storfavoriter inför vad som komma skall.

Nedanför har vi listat fem av alla spelbolag som erbjuder odds på det här mötet. Det finns ett väldigt bra utbud på mängder av spelbolag när det vankas semifinaler – men nedan följer fem stycken som ständigt är prioriterade hos svenska spelarna. Där hittar ni bland annat Unibet, Betsson och flera andra som erbjuder bonusar, kampanjer och annat att ta del av.

Rekommenderas inför England – Danmark:

  • Unibet
  • Svenska Spel
  • Bet365
  • Betsson
  • Bethard

Unibet

Spetsa din budget inför semifinalen mellan England – Danmark i Fotbolls-EM. Det gör du bäst på Unibet, iallafall enligt spelbolaget själva som erbjuder en fin välkomstbonus för dig som ny kund. Det går knappast att se förbi Unibet, som många svenskar prioriterar dagligen när dom bettar på diverse matcher. Supermatchen mellan England och Danmark kommer locka otroligt med intresse.

Betsson

Betsson är näst i raden över rekommenderade spelbolag. Chansen finns att Betsson erbjuder det bästa oddset på just ditt spel, där är man bland dom bästa nämligen. Betsson erbjuder ett kanon-utbud på fotboll och har mängder av marknader på just Fotbolls-EM och mötet mellan England och Danmark. Några enkla klick och du är inne på Betssons utbud, där du också kan ta del av en fin välkomstbonus som ny kund.

Svenska Spel

Stryktipset, Europatipset och Topptipset – tre av Svenska Spels stora spel som lockar svenska spelarna. Utbudet hos Svenska Spel har bara blivit bättre och bättre – när Fotbolls-EM dessutom tagit vid i rutan. Nu är det dags för Fotbolls-EM och dess slutspel, ett bra tillfälle att erbjuda lite plus i kanten. Här hittar du inga större bonusar, men det finns otroligt mycket gott att ta vara på.

TV-kanal och tid

Den första finalisten står redo och väntar på sin motståndare. Det blir antingen England eller Danmark som väntar i final för det redan klara landslaget. England har imponerat kraftigt på vägen hit och bland annat slagit ut Tyskland i slutspelet. På andra sidan står Danmark, som trots motgångar genom mästerskapet tagit sig hit ikväll.

Nedanför har vi sammanställt den korta, men ack så viktiga, information som man behöver ta med sig in i kvällen. Var ser du matchen, vart spelas den eller när börjar den? Det står nedan. Stoppar Danmark firandet och Englands drömmar om det välkända uttrycket ‘’Its coming home’’? Slå på er tv 21.00!

  • Fotbolls-EM Semifinal
  • Matchstart 21.00
  • SVT1
  • London, England
KAMPANJ: 100 kr riskfritt på England-Danmark – utan omsättning!