Match: Houston Rockets-New York Knicks (NBA) | Speltips: Houston över 115,5 | Odds: 1,78 | Spelstopp: 02:00 | Spelbolag: COOLBET

Houston Rockets ångar på och formen ser äckligt bra ut, nu kommer New York Knicks på besök och det är upplags för en ny poängfest ála Houston.

Houston Rockets är bra just nu, riktigt bra. En sådan mäktig offensiv har jag inte skådat på ett bra tag. 140 (!) poäng senast mot LA Clippers, 123 poäng mot Dallas Mavericks dessförinnan och 131 poäng mot Phoenix Suns innan dess. Livet leker för Harden och company. Just Harden stod för en riktigt imponerande match senast mot Clippers. En triple-double blev det efter 30 poäng, 10 assist och 13 rebounds, och det blir en extremt underhållande fight mellan Harden och Westbrook i kampen om MVP-titeln, börjar känns allt mer som skrivet i sten att det står mellan dessa herrar.

Nu kommer Knicks på besök och jag tror på en ny fin match av Houston, senast Knicks var på besök var förra året (see what i did there?) den 10:e oktober och då slutade matchen 130-103. Ett resultat i den stilen inatt? Inga höga odds på det! Gästerna kommer med tre raka förluster i bagaget och jag sätter hela huset på att det blir en fjärde raka förlust. Houston över 115,5 poäng spikas! Lycka till vid rygg!