Match: West Ham-Manchester United (Premier League) | Speltips: United | Odds: 1,66 | Spelstopp: 18:15 | Spelbolag: COOLBET

Manchester United har fått igång maskineriet ordentligt i ligaspelet, segern mot Middlesbrough senast var lagets femte raka seger och jakten mot topplaceringarna har nu börjat på allvar.

15 poäng på de fem senaste matcherna har gjort Manchester United gott i kampen om topplaceringarna, nu är det bara fyra poäng upp till Arsenal på tredjeplatsen och det är ett fullt motiverat United som ställs mot West Ham under måndagen. Ibrahimovic och company var riktigt illa ute mot Middlesbrough senast, 1-0-underläge med minuter kvar att spela, men efter två snabba mål i 85:e och 87:e minuten av Martial och Pogba kunde tre blytunga poäng bärgas. Den segern var så extremt viktig, framför allt ur ett mentalt perspektiv. Tar vi en titt på West Ham så kan vi konstatera att laget inte alls imponerat den här säsongen, om man jämför med hur laget spelade förra säsongen. Dimitri Payet bland andra stod för en magisk fjolårssäsong, men den här säsongen har fransmannen varit en skugga av sig själv, något hela laget faktiskt varit. Senast blev det en tung 1-0-förlust mot Leicester och laget stod för en usel match. Jag tror man får det riktigt svårt mot ett Manchester United som ser väldigt heta ut för tillfället.

Jag spikar tvåan till 1,66, tror inte Mourinhos mannar tappar detta. Lycka till vid rygg!