Match: Atlanta Hawks-Houston Rockets (NBA) | Speltips: Houston över 105,5 poäng | Odds: 1,83 | Spelstopp: 00:30 | Spelbolag: 10BET

Kommer bli en hel del Houston-rekar för min del under NBA-säsongen, nu ställs man mot Atlanta Hawks och jag tror man löser poängspelet – ett spel som blivit lite av min favorit när det kommer till Houston.

Ni vet säkert hur det ligger till vid det här laget, Houston är ett av ligans offensivaste lag och det är något jag gillar med det här laget den här säsongen. Sedan Mike D’Antoni tog över laget inför säsongen är offensiven som sätts i fokus, man gör en hel del poäng framåt men samtidigt är man väldigt sårbara i defensiven, något motståndarna kan utnyttja relativt enkelt vilket öppnar upp för många poängrika matcher under säsongen. Man har inlett säsongen med tre vinster och två förluster, förlusten i premiären mot LA Lakers tycker jag var oförtjänt då man ägde matchen och var det bättre laget. Finns mycket potential i detta lagbygge som kan gå riktigt långt den här säsongen.

Poänglinan ligger på 105,5 poäng, en lina jag tror Houston löser utan större problem. I fyra av fem matcher den här säsongen har man gjort över 105,5 poäng. Senast besegrade man New York Knicks borta med 118-99, dessförinnan föll man mot Cleveland borta med 128-120, exakt det jag menar med det jag skrev lite längre upp – man gör väldigt mycket poäng, men mot lag som Cleveland kommer det att straffa sig. Totalt sett, med försäsongsmatcherna inräknade, har man gjort över 105,5 poäng i åtta av de tio senaste matcherna. Offensiven ser ruskigt bra ut, framför allt James Harden har haft en strålande säsongsinledning och fortsätter stjärnan på den inslagna vägen kommer snacket om en eventuell MVP-titel hettas upp ordentligt.

Jag hugger Houston över 105,5 poäng till mycket fina 1,83, tror man lyckas pressa ett sårbart Atlanta som kommer till matchen med två raka förluster, mot LA Lakers och Washington Wizards senast. Lycka till vid rygg!