Match: Atlanta Hawks-Oklahoma City Thunder (NBA) | Speltips: Okhaloma +6,5 | Odds: 1,61 | Spelstopp: 01:30 | Spelbolag: COOLBET

Atlanta Hawks tar emot Oklahoma City Thunders inatt, och jag förstår inte riktigt hur bolagen tänker här.

Atlanta är alltså favoriter här, en riktigt stor överraskning. Jag menar, vi snackar om ett lag som förlorat de sex senaste matcherna och totalt nio av de tio senaste, och då har man förlorat mot lag som Phoenix Suns och New Orleans Pelicans, två lag som härjar i botten av tabellen. Nu tar man emot ett Oklahoma som hittat formen med fem raka segrar i bagaget, och jag förstår verkligen inte hur tvåan kan stå i höga 2,35.

Russel Westbrook kommer att bjuda på en ny triple-double inatt, det är jag säker på. Vilken form han befinner sig i för tillfället, snittar man en triple-double (!) per match är med absolut att räkna med när det kommer till MVP-titeln. Ser inte hur ett för tillfället uselt Atlanta ska stoppa en glödhet Westbrook. Sen är det inte så att Atlanta haft något stort övertag mot Oklahoma de senaste åren, något som hade gett oddsen en stabil grund. Det är snarare tvärtom då Oklahoma vunnit sex av de tio senaste mötena.

Jag spelare safe och hugger Oklahoma +6,5 till 1,61, ett mycket fint spel på förhand som jag tror starkt på. Lycka till vid rygg!