Match: LA Lakers-Dallas Mavericks (NBA) | Speltips: Dallas +4,5 | Odds: 1,92 | Spelstopp: 04:30 | Spelbolag: 10BET

LA Lakers och Dallas Maverick drabbar samman inatt och jag måste flagga för skrällen, tycker bolagen överskattar hemmalaget här.

Lakers är formstarka, helt klart. Tre raka segrar mot Atlanta Hawks, Golden State och Phoenix Suns är imponerande och nu siktar laget på fjärde raka vinsten, och frågan är om man har varit formstarkare än såhär det senaste året. Mot Dallas ikväll har jag dock en stark känsla på att vinstsviten bryts dock, just Dallas har de senaste åren vuxit ut till en mardrömsmotståndare för Lakers, dessa resultat talar sitt tydliga språk:

L. A. Lakers – Dallas Mavericks 90-92
Dallas Mavericks – L. A. Lakers 90-82
L. A. Lakers – Dallas Mavericks 93-103
L. A. Lakers – Dallas Mavericks 106-120
L. A. Lakers – Dallas Mavericks 93-100
Dallas Mavericks – L. A. Lakers 102-98
Dallas Mavericks – L. A. Lakers 140-106
L. A. Lakers – Dallas Mavericks 95-107
Dallas Mavericks – L. A. Lakers 110-97
Dallas Mavericks – L. A. Lakers 123-104

Mavericks har alltså tio raka segrar mot LA Lakers, det är smått galet. Visst är Lakers det formstarkare laget här, men jag skulle vara försiktig med att förlita mig på ett lag som under en längre tid haft stora problem med att finna kontinuitet. Efter fem raka förluster plockade Mavericks en stark men framför allt viktig seger senast hemma mot Milwaukee, den segern behövde laget verkligen inför nattens match. Jag tror helt klart på en jämnare match än vad oddsen påstår, tror starkt på att Mavericks lyckas lösa HCP-linan.

Jag spelar Dallas Mavericks +4,5 till fina 1,92, vad tycker ni med tanke på inbördesstatistiken lagen emellan? Lycka till vid rygg!