Jag väljer att spela på Köln. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Köln har inlett Bundesliga säsongen på ett bra sätt.

  • Nykomlingarna Greuther Fürth har bara lyckats ta en poäng under säsongsinledningen.

  • Köln är hittills obesegrade på hemmaplan denna säsongen.

  • Köln har de bättre laget och är givna favoriter i detta mötet.

  • Köln har vunnit det två senaste matcherna i inbördes möten.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Köln vinner matchen hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

FÅ 100 KR GRATIS – UTAN INSÄTTNING!

Svårslagna Köln

Vi tar oss till Tyskland för den sjunde omgången av Bundesliga, omgången inletts med mötet mellan Köln och Greuther Fürth. Köln har inlett Bundesliga säsongen på ett bra sätt. Trots den tuffa inledningen på säsongen där Köln mött många högkvalitativa lag har de gjort det bra. Köln har framförallt varit ett extremt svårslaget lag. De är obesegrade i sex av deras sju spelade matcher hittills. Förlusten kom mot giganterna Bayern München där Köln faktiskt stod upp bra. Det kliver in i matchen med tre raka oavgjorda matcher och suktar efter en seger. Köln har dock mött Freiburg, Leipzig och Frankfurt i dessa matcher som alla ligger förre de i tabellen. Tar man in det i bedömningen är det väldigt imponerande att de kliver ur dessa matcher obesegrade.

Nykomlingarna Greuther Fürth har haft det desto tyngre i återkomsten till Bundesliga. De har fortfarande inte tagit sin första seger denna säsong och har bara en inspelad poäng. Det innebär jumboplatsen i tabellen och en uppryckning krävs för att det ska bli spel i Bundesliga även nästa säsong. Vår svenska anfallare Branimir Hrgota som är kapten för laget har stått för två mål  hittills. Vilket får sägas är klart godkänt sätt till hur laget i övrigt presterat.

Suktar efter segern

Greuther Fürth med fyra raka förluster i ryggen åker till Köln för att försöka vända på säsongen. Hittills har det inte räckt till i sina matcher trots ett hårt jobbande kollektiv. Mycket talar dock inte för en bortaseger i detta mötet, Köln kliver in i matchen som de givna favoriterna. Köln suktar efter en seger efter de gått en månad sen laget senast tog en trepoängare. Köln har trots det ett högt självförtroende, eftersom de tagit dessa poäng mot lag högre upp i tabellen.

Historiskt sett har dessa lagen bara mött varandra fyra gånger, där det för två första mötena slutade med delad poäng. Det två senaste matcherna har Köln gått segrande ifrån. Köln har tagit sina två segrar på hemmaplan och har presterat väldigt bra inför sin hemmapublik. Köln har en bättre och bredare trupp än Greuther Fürth. De ska bara vinna denna matchen givet det spelet de visat upp. Jag väljer därför att klicka i en Köln-seger i detta mötet!

FÅ 100 KR GRATIS – UTAN INSÄTTNING!
fotboll, Bundesliga
|
units: 2/5 - spelstopp: 20:30
Köln - Greuther Fürth
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.