Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Real Betis har vunnit fyra av lagets fem senaste matcher.

  • Båda lagen har skadeproblem, men Osasunas ligger betydligt sämre till på den fronten.

  • De två senaste mötena lagen emellan har slutat med Betis-seger; 2-0 och 3-0.

  • Betis hade en rätt tuff första halva av säsongen men nu har det äntligen lossnat.

På gång

Det gick inte speciellt bra för Betis under den första halvan av säsongen. Trots ett lag med hög potential ville det inte sig och man huserade i undre halvan av tabellen under en längre period. Inför Sevilla-derbyt för ett tag sedan var det inte mycket som talade för en grönvit vinst, men Betis skärpte till sig och var endast en missad straffspark ifrån tre poäng. Sedan dess har Betis sett riktigt bra ut och till mötet mot Osasuna under måndagskvällen har man spelat fram en riktigt fin form.

Det har blivit en hel del matcher för Betis på senaste, då man utöver ligaspelet även gått långt i Copa del Rey. Laget säkrade en plats i kvartsfinalen när man i sin senaste match besegrade Real Sociedad med 3-1. Stark vinst. Betis har nu vunnit fyra av sina fem senaste matcher där enda undantaget var ett kryss mot La Real i ligaspelet nyligen. Här ska Betis bara lyckas vinna mot ett Osasuna som inte bara gör en svag säsong, men som dessutom kommer med flertalet skadebekymmer.

Går tomhänta

Osasuna storspelade som nykomlingar i La Liga och lyckades sluta på en tiondeplats förra säsongen, vilket såklart är högst anmärkningsvärt. Den här säsongen har dock verkligheten kommit ikapp laget, som är med och slåss nere om nedflyttning efter halva säsongen spelad. Dagsformen inför måndagens möte är väl kanske inte den sämsta man haft under säsongens gång, men laget har fortfarande bara vunnit en ligamatch sedan oktober (!), och man blev även utskickade ur Copa del Rey mot Almeria från andradivisionen senast.

Osasuna saknar dessutom flertalet nyckelspelare på grund av skada, något som förvärrar lagets chanser ytterligare.

Real Betis kommer därtill med stor fördel sett till inbördes möten – man besegrade Osasuna komfortabelt de två senaste matcherna lagen emellan. 2-0 och 3-0 i de grönkläddas favör. Något sådant resultat att vänta även här?

Speltips.se ger tipset:

real betis vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 31/1 kl 09.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.