Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Leganes har löst målspelet i åtta av deras elva senaste ligamatcher.

  • Spelet har suttit i fem av Mallorcas sju senaste ligamatcher.

  • Mallorca kommer senast ifrån en svag 4-1 förlust mot Fuenlabrada.

  • En seger skulle vara av störste behov för Leganes som försöker knappa in på Mallorca och Espanyol.

  • Spelet satt senaste gången dessa två lagen möttes på Estadi de Son Moix.

Behöver studsa tillbaka

Förra säsongen spelade RCD Mallorca i den spanska högstaligan men ligaspelet slutade inte riktigt som de tänkt sig. Mallorca skrapade ihop 33 poäng men tyvärr räckte det inte hela vägen och nedflyttningen till Segunda Division blev verklighet. Den främsta faktorn till deras nedflyttning var ett uruselt bortafacit.

Men i den spanska andraligan har hemmalaget fått börja om på en ny kula, nu en tid därefter ser nedflyttning ut att ha gjort gott för klubben. Mallorca har stått för en kanonsäsong hittills och hittas på en stark andraplats i tabellen. Ifall de fortsätter i detta tempot kommer La Liga-uppflyttningen krypa sig allt närmare. Men Mallorca fick bekänna färg i deras senaste ligamatch mot Fuenlabrada. Tabelltvåan stod för en platt insats och förlorade med hela 4-1. Nu gäller det att resa sig snabbt igen och inte tappa mark i toppskiktet. Överspelet har suttit i fem av deras sju senaste ligamatcher.

Hänger på i toppen

Likt hemmalaget Mallorca, befann sig även gästerna Leganes i den spanska högstaligan förra säsongen. Säsongen 2015/2016 gick Leganes upp i La Liga för första gången någonsin, nykomlingen klamrade sig fast och etablerade sig i det spanska finrummet. Men den relativt långa sejouren i La Liga avslutades förra säsongen. Snöpligt nog var det bara en poängs som skiljde laget från ett säkrat kontrakt.

Marginalerna var inte på Leganes sida och istället har de fått börja om i Segunda Division. Som förväntat har gästerna hängt på i toppen av tabellen och hittas närmare bestämt på en fjärdeplats efter 31 omgångar. Leganes har löst vårt överspel i åtta av deras elva senaste ligamatcher. De behöver knipa en trepoängare för att ha en chans på direkt-uppflyttningarna till La Liga. Vi tror på ett jämnt och spännande möte under torsdagskvällen!

Speltips.se ger tipset:

Över 1,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 30/3 kl 13.43

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.