Derbyhelg på Jägersro som inleds med en ”vanlig” V75-omgång på lördagen med fin klass i de flesta loppen. Potten är kryddad med en jackpot och en ensam vinnare kan ta hem 27 miljoner.

Jägersro lopp #6 | Speltips Rajah Silvio Vinnare | Odds: @2.60 | Units: 5/5 | Spelbolag: Unibet | Spelstopp: 16:39

Tar hand om spets!

Rajah Silvio har haft bakspår de fyra senaste starterna, varav tre av dessa är ifrån år. Senast hade man spår #12 på Åby och var rejäl, vann på ett imponerade sätt och var inte tom i mål. Har sett bättre ut än någonsin, och nu har man äntligen ett bra läge.

Rajah är riktigt snabb från start, och bakom sitter Sveriges bästa kusk som är en flitig mästare på att väcka hästarna bakom bilen, ser inget större hot utifrån och det borde bli en betryggande inledning som inte kostar allt för mycket. Sen sitter man i spets på Jägersro, enligt myten så är upploppet en ”nerförsbacke” och om det stämmer eller inte lägger jag inte någon större värdering i, men från spets vinner de flesta på Jägersro.

Kort distans ska inte vara något problem även om man har 0 vinster av 2 möjliga över aktuell distans.

Go form på stallet!

Björn Goop har verkligen fått fart på stallet, med riktigt fin statiskt under hela Augusti avslutade man den med fem vinster på de senaste tio starterna. Björn Goop själv tog hem fem vinster utav åtta möjliga under onsdagskvällen på Åby. Det är både flyt i stallet och i sulkyn, med både stochampionat- och danskt travderby segrar iår, så har han även chans att ta hem både derbyt och derbystoet.

Det blir tydligare och tydligare vem som är vår ledande kusk i Sverige, det är inte många fel han kör i sulkyn och när han kört Rajah Silvio kontinuerligt så borde det inte heller bli några fel den här gången.

Det här leder man från start till mål, till fina 2.60 hos Unibet.

  • Spetsfavorit

  • Bästa kusken

  • Grym from på både stall och kusk

Speltips: Rajah Silvio Vinnare

Derbyhelgen är en av de största i helgerna under travåret och de fyraåriga hästarna har haft det här som mål de senaste året, och nu är det dags att ta reda på vem som får ta på sig den gula kavajen. Dagen innan jobbar vi in Rajah Silvio, som leder från start till mål!

Högst odds hittar jag hos Unibet som ger hela 2.60 för vinnarspelet, ett odds vilket måste utnyttjas. Min investering i detta spel blir 5/5 units!

Rygga till 2.60 hos Unibet

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.