Belgien fortsätter sin dominans i EM-kvalet och står fortsatt på sex raka vinster. Målskillnaden lyder 19-1 och det enda landslaget som lyckats göra mål på Belgien är Ryssland under premiäromgången. Nu väntar ett möte, som knappast kommer ändra den fina statistiken, utan snarare öka den. San Marino blir en enkel match för Belgien!

Match: Belgien – San Marino (EM-kval) | Speltips: Halvlek med flest mål – 2:a halvlek | Odds: @1.72 | Units: 0.5/5 | Spelstopp: 20:45

Rygga till 1.72 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Dominans

Belgien fortsätter dominera i EM-kvalet och har inte fått känna på något ordentligt motstånd ännu. Ryssland var väll närmast att hota om något landslag i Grupp I, då man iallafall lyckades få hål på Belgien. Nu väntar ett svagt och rent ut sagt dåligt San Marino i nästa match. En match som man skall vinna utan problem, frågan är bara hur många bollar som slinker in bakom San Marinos målvakt. Man möttes i San Marino för två omgångar sedan, vilket var den senaste samlingen, då vann Belgien med 4-0. Ett resultat som kunde varit betydligt större, om skärpan och effektiviteten var bättre. Men det är klart, det är inte alltid lätt att möta dåliga motstånd då tempot är betydligt lägre. San Marino försökte försvara så bra det bara gick, men med tiden släppte man fler och fler mål. Det dröjde dock till den 43:e spelminuten innan Belgien gjorde 1-0 senast.

Belgien kommer trötta ut ett försvarande San Marino. Gästerna kommer inte ha speciellt mycket att säga till om här, utan jag tror att det både blir större siffror än senast samt mindre boll för bortalaget. Belgien är obeskrivligt mycket bättre än San Marino och det är något vi kommer få se här. Jag tror att Belgien leder med någon/några bollar redan i paus, men att det rinner iväg i andra halvlek när San Marino tröttnat desto mer.

Jumbo

Vad finns det egentligen att säga om San Marino inför mötet? Jo, att man är klar jumbo i Grupp I, samtidigt som man förlorade mot kommande motstånd med 4-0 på hemmaplan under senaste samlingen. Vi berömde Belgiens magiska siffror i gruppen, med sex raka segrar och en bländande målskillnad. Riktigt så bra är det tyvärr inte i San Marino, snarare precis tvärtom. Man kan tro att Belgien och San Marino mötts i sex raka matcher när man kikar på statistiken, men så är det givetvis inte. San Marino noteras för sex raka förluster och makalöst dåliga 0-28 i målskillnad. Man har alltså inte lyckats göra mål ännu. Det blir inga mål den här kvällen heller, utan San Marino får hoppas att det kommer i någon kommande match.

Läget är dött och San Marino spelar endast för utveckling och heder. Skall man kunna hålla nere siffrorna mot Belgien igen, eller drar Belgien ifrån ännu mer den här gången? Jag tror att man står upp bra i en halvlek, innan man inte orkar pressen och Belgiens dominans längre in i matchen.

Speltips: Flest mål görs i 2:a halvlek

Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet satt när lagen möttes under senaste landslagssamlingen.

  • Belgien kommer att trötta ut San Marino med sin press och dominans. Stor chans till ketchup-effekten i andra halvlek!

  • Belgien kan rotera kraftigt, men kommer fortsatt vara kraftigt starkare än San Marino.

  • Belgien har sex raka vinster, samt 19-1 i målskillnad.

  • San Marino har sex raka förluster och 0-28 i målskillnad.

Högst odds hittade jag 9/10 kl 12:00 hos Bet365 som ger 1.72. Min investering i detta spel blir 0.5/5 units!

Rygga till 1.72 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.