Speltips:

Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Under 3.5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 9/12 kl 10.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet satt i gruppspelets första möte mellan lagen.

  • 3.5 är en hög lina och jag tror, i och med spänningen, att Chelsea vinner bekvämt. 2-0 gissningsvis!

  • Spelet sitter i tre av Chelseas fem gruppspelsmatcher.

  • Lille har ingenting att spela om och Chelsea måste vinna för att gå vidare.

  • Spelet sitter i sex raka matcher för Lille.

Allt på vinst

Det är ingen hemlighet att Grupp H är otroligt jämn och att det under sista omgången avgörs vilka två av tre lag som går vidare till slutspelet. Chelsea har ett gyllene läge att gå vidare, bara man slår franska Lille under tisdagen. Ett motståndarlag som inte har något att spela för eftersom man endast tagit en poäng under gruppspelet. Chelsea har blandat och gett lite under senaste tiden och det är ett ungt lag som fått veta vart man står under sina sämre dagar. Frank Lampard och Chelsea behöver såklart nå en högre nivå under matchen mot Lille och försöka undvika misstagen som stod sig dyrt mot Everton senast.

Här finns det bara ett lag som matchen betyder otroligt mycket för, Chelsea måste vinna för att nå avancemang och det blir avgörande. Man lyckades slå Lille i Frankrike då lagen möttes första gången i gruppspelet, och jag tror att man gör det även på hemmaplan denna afton. Inte bara för att man har något att spela för, också för att man är det klart vassare laget. Lille har visserligen vunnit sina tre senaste möten, men det är inget som skrämmer Chelsea. Under 3.5 i en bekväm seger för Chelsea är min gissning!

Tre raka

Lilles Champions League-insats den här säsongen har inte varit något vidare. En tung säsong som nu i slutet visat sina ljusglimtar i tre raka segrar. Lille är inget lag som har något att spela för här utan endast för klubbmärket på bröstet, och för att inte sälja sig helt och hållet. Givetvis vill man behålla sin fina svit i dagsläget, men det är ett Lille som inte alls har inställningen att man måste vinna här. Revanschlusten finns kvar sedan senast lagen möttes också, men det är ett rejält sargat Lille i Europaspelet.

Tre raka segrar för Lille, som gått starkare senare tiden. Inget som påverkar här – men jag tror att man mäktar med en bra prestation och håller hyfsat tätt. Underspelet känns bra, då man under senaste sex matcherna hållit sig målsnåla framåt, samt bakåt.

Speltips.se ger tipset:

Under 3.5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 9/12 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.