Jag väljer att spela på Chris Wood över 0,5 skott på mål. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Chris Wood är stekhet just nu. Han har mäktat med hela sju mål i deras sju senaste ligamatcher.

  • Wood har löst spelet i sju av hans åtta senaste ligastarter.

  • Wood mäktade med ett hattrick mot Wolverhampton för ett par omgångar sedan.

  • Fulham har förlorat fem av deras sex senaste ligamatcher.

  • Burnley har gjort mål i åtta raka ligamatcher.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Wood över 0,5 skott på mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Nedflyttningen är nära

Nykomlingen Fulham tog sig upp i Premier League genom ett lyckat kvalspel mot Brentford. Men sedan uppflyttningen har det gått betydligt tyngre för Scott Parker och hans mannar. Starten i den engelska högstaligan var tuff och nykomlingarna Fulham och West Brom cementerade sina platser i botten av tabellen. Under säsongens gång fick vi visserligen se en uppryckning från Fulhams sida när det kom till försvarsspelet, men deras offensiv fortsatte att underprestera.

Nu har 34 ligaomgångar spelats och det ser inte ljust ut för de vitklädda. Fulham hittas på en 18:e plats med 27 inspelade poäng just nu. Med fyra omgångar kvar har det hela nio poäng upp till bottenkonkurrenten Burnley. Det är just Burnley de ställs mot under måndagen och detta blir Fulhams sista chans att försöka rädda sig kvar i Premier League. En vinst skulle ge laget en gnutta hopp inför de tre sista omgångarna men det ser fortfarande väldigt mörkt ut. Formen är riktigt svag och hemmalaget kommer till måndagen med fem förluster i deras sex senaste ligamatcher.

Stekhet anfallare

Sean Dyche och sitt Burnley har en förmåga att klara sig kvar i Premier League trots ur och skur. Burnley tippas i botten av tabellen säsong efter säsong men det verkar som att klubben har nio liv. Spelartruppen såg väldigt svag ut inför den här säsongen och många trodde att nedflyttningen skulle bli ett faktum. Men Dyche har gjort ett hästjobb återigen och ser ut att klara sig kvar i Premier League trots väldigt limiterade förutsättningar.

Burnley hittas på en 17:e plats precis ovanför nedflyttningsstrecket. Men med fyra omgångar kvar har Burnley ett bekvämt avstånd med hela nio poäng ner till nykomlingen Fulham. Vinst eller oavgjort i måndagens batalj hade varit spiken i kistan för Burnley och det säkrade kontraktet. Gästerna kommer till måndagen med en betydligt bättre känsla än hemmalaget Fulham som hittas i en allt värre sits.. En spelare som verkligen hittat formen under slutet av säsongen är anfallaren Chris Wood. Den resliga forwarden har mäktat med hela sju mål i deras sju senaste ligamatcher. Han mäktade med ett imponerande hattrick mot Wolverhampton  för ett par omgångar sedan. Wood har löst vårt skottspel i sju av hans åtta senaste starter. Det är tydligt att Burnley är ett starkare lag nu när Wood är tillbaka från sin tidigare skada. Med sin längd och fysik är 29-åringen ett stort hot i luftrummet. Vi tror att Wood har minst ett skott på mål under måndagskvällen!

fotboll, Premier League
|
units: 4/5 - spelstopp: 21:00
Fulham - Burnley
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.