Speltips:

Jag väljer att spela på att Bayer Leverkusen vinner någon av halvlekarna. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Bayer Leverkusen att vinna någon av halvlekarna hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 10/12 kl 11.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i fem av Bayer Leverkusens sex senaste matcher.
  • Juventus kommer från två mindre bra resultat. 2-2 hemma mot Sassuolo och sedan en 3-1-förlust borta mot Lazio, där spelet satt.
  • Juventus är slutspelsklara och kommer troligtvis att rotera en del.
  • Bayer Leverkusen kommer till spel med ett litet hopp. Än finns chans att kvalificera sig för slutspelet i vår.
  • Leverkusen är i riktigt bra form och är obesegrade i sex raka matcher. Där har de dessutom slagit lag som Bayern München och Atletico Madrid.

Riktigt fin form

Bayer Leverkusen med Kevin Volland i spetsen har förberett sig rejält inför denna match. Självförtroendet är på topp och prestationerna har varit utomordentliga. Detta lag har haft höga toppar och djupa dalar och stundtals har de hamnat i ordentligt formsvaga perioder, för att några matcher senare briljera rejält. På senare tid verkar de dock ha funnit en del kontinuitet. Sex raka matcher utan förlust och än har de chans att ta steget vidare till slutspelet. Men det krävs mycket till. Då behöver de nämligen hjälp av gruppjumbon Lokomotiv Moskva, som behöver sno åt sig poäng mot Atletico Madrid. De senare ligger nämligen ovanför Leverkusen i skrivande stund. Senast kommer Bayer Leverkusen från en fin vinst hemma mot Schalke och tar knappar därmed in på Dortmund, Freiburg och just Schalke i kampen om Europa-platserna.

Formen är som sagt riktigt fin och för att vårt tänkta spel ska sitta behöver hemmalaget bara vinna en enda halvlek. Det har de gjort i fem av deras sex senaste matcher. Dessutom lever laget som sagt på ett litet hopp om avancemang och måste gå framåt för att försöka få med sig ett bra resultat. Under den fina formen och raden på sex matcher som obesegrade har man lyckats överlista lag som Bayern München och Atletico Madrid, bortsett från segern mot Schalke.

Till denna match får man klara sig utan Amiri, Pohjanpalo och Weiser. Lukas Hradecky är osäker.

Vad händer med Sarris Juventus

Det är alltid, i princip oavsett, svårt att slå Juventus. Den saken går egentligen inte att snacka bort. Och det har man även visat denna säsong, när man nästan har gått rent i Serie A och Champions League. Däremot har den gamla damen sett lite trött ut på senare tid. Man har talat om att Sarris fotboll tar tid att implementera och att supportrarna minsann behöver ha tålamod. Men nu har en halv säsong snart passerat och det är fortfarande en hel del som saknas spelmässigt, som dessutom kommit att ge negativ effekt på resultaten. Det måste man ta med i beräkningarna, att ett inte alltför övertygande spel påverkar resultaten, förr eller senare.

Juventus är inte självklara serieledare i Serie A numera. Anledningen? Poängtapp mot Sassuolo på hemmaplan, följt av en förlust borta mot Lazio gör att man hamnar på 36 poäng, två färre än Inter på förstaplats. I CL-gruppspelet har man gått fem matcher utan att förlora, fyra vinster och en oavgjort, vilket gör att man är klara för slutspel.

Här lär man rotera en del och ta matchen i sig som att man får lite andrum. Dessutom ställs man mot ett lag som är i riktigt bra form.

I Juventus saknas Rodrigo Bentancur, Giorgio Chiellini, Douglas Costa, Sami Khedira och Aaron Ramsey.

Speltips.se ger tipset:

Bayer Leverkusen att vinna någon av halvlekarna hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 10/12 kl 11.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.