Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet har suttit i fyra av Rennes fem senaste matcher.

  • Angers har löst målspelet i sju av deras nio senaste matcher.

  • Det blev två mål i första halvlek när dessa två lagen möttes i cupen 2020.

  • Spelet har suttit i deras fyra senaste inbördes möten i tävlingssammanhang.

  • Cupmatcher brukar bjuda på händelserika matcher med ett högt antal mål.

Svag form på sistone

Hemmalaget Angers kommer inte med något bra bagage till torsdagens cupmatch. Klubben har gått svagt i Ligue 1 under den närmaste omgångarna. Angers kickstartade visserligen det nya året med en imponerande 1-2 seger mot serieledarna Lille OSC, men efter det har förlusterna tagit över.

Men att en formdipp skulle komma var ganska väntat för Angers. Hemmalaget har i det stora hela gjort en kanonsäsong hittills och hittas på en imponerande åttondeplats i Ligue 1-tabellen. Klubben har etablerat sig till ett stabilt mittenlag i landets högstaliga. Det har bjudits på en hel del mål i Angers matcher den här säsongen. Målspelet i första halvlek har suttit i sju av deras nio senaste matcher. Nu när det vankas cupmatch tror vi på ytterligare en målrik historia!

Rennes på besök

Det är klubben Stade Rennes som står för motståndet under torsdagskvällen. Gästerna besitter en spännande spelartrupp som stått för flera starka prestationer den här säsongen. Efter en grym tredjeplats förra säsongen har klubben fortsatt på samma spår. I nuläget hittas Rennes i ännu en toppstrid och närmare bestämt en femteplats just nu. Det är visserligen en bit upp till toppkonkurrenterna, närmast hittas AS Monaco med tio poäng mer än Rennes.

Massvis med storklubbar håller öga på Rennes supertalang Eduardo Camavinga. Fransmannens succé har givit eko ute i Europa och det sägs att Real Madrid vill värva in mittfältaren. Camavinga och hans medspelare har endast förlorat en av deras tio senaste ligamatcher. Vårt målspel har suttit i fyra av deras fem senaste matcher. Vi alla vet att cupmatcher kan vara väldigt svängiga och innehålla ett högt målantal, vi tror inte att torsdagens batalj blir något undantag!

Speltips.se ger tipset:

Över 0,5 mål i första halvlek hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 9/2 kl 14.31

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.