Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Ukraina har löst BLGM-spelet i samtliga sex VM-kvalmatcher.

  • Ukraina kommer senast ifrån en stark 1-2 seger mot Finland.

  • Ukraina har gjort åtta mål framåt på sex kvalmatcher, lika många som ettan Frankrike.

  • Bosnien har löst BLGM-spelet i tre av deras fem VM-kvalmatcher.

  • Bosnien har stått för ett par starka prestationer i VM-kvalet. Bland annat segern mot Kazakstan senast och det oavgjorda resultatet mot Frankrike.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Båda lagen gör mål hos Comeon

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

FÅ 100 KR GRATIS – UTAN INSÄTTNING!

Suttit i samtliga kvalmatcher

Tisdagens resultat kan bli direkt avgörande när det kommer till vilket lag som kniper andraplatsen i grupp D. Grupptvåan Ukraina och trean Bosnien gör upp om tre oerhört viktiga poäng under tisdagskvällen. I skrivande stund är det Ukraina som innehar andraplatsen men det ska tilläggas att gästande Bosnien har spelat en match mindre. Noterbart är dessutom att fyran Finland jagar bakom med likande förutsättningar som Bosnien, men de ställs mot ett svagare Kazakstan under tisdagen.

Därmed har både Ukraina och Bosnien press på sig att ta poäng under tisdagen. Det är två lag som inlett den nuvarande landslagssamlingen på ett strålande sätt. Ukraina slog nämligen Finland med 1-2 för tre dagar sedan. Det var en jämn batalj men Ukraina drog det längsta strået genom mål av Yarmolenko och Yaremchuk. Ukraina har en stark offensiv och de har faktiskt mäktat med lika många mål framåt som ettan Frankrike i det här VM-kvalet. BLGM-spelet har suttit i samtliga sex gruppspelsmatcher för Ukrainas del. Vinsten mot Finland var ett steg åt rätt riktning, tidigare har Ukraina haft svårt att avgöra de jämna matcherna. Vi tror på ett spännande möte under tisdagen där både lagen är redo att riskera allt för en livsviktig trepoängare.

Ska inte underskattas

Det är en oerhört viktig match för Bosnien under tisdagskvällen. De ställs mot Ukraina som just nu innehar den viktiga andraplatsen i gruppen. För att verkligen utmana om andraplatsen som innebär playoff-spel, måste Bosnien helst knipa poäng mot Ukraina under tisdagen. I skrivande stund hittas gästerna på en tredjeplats i gruppen med sex inspelade poäng.

De har alltså två poäng upp till Ukraina med en match mindre spelad. Bosnien kommer också till tisdagen med ett ökat självförtroende efter senaste vinsten mot Kazakstan. Det var Bosniens första tävlingsseger sedan november 2019, därav betydde segern extra mycket. Gästerna har tidigare stått för flera starka insatser men segrarna har uteblivit. Nu får laget hoppas på att segern mot Kazakstan var starten på en stark slutspurt i det viktiga VM-kvalet. Bosnien har löst vårt båda lagen gör mål i tre av deras fem VM-kvalmatcher. Deras starka 1-1 resultat mot gruppettan Frankrike visade att Bosnien är ett landslag som inte ska räknas bort!

FÅ 100 KR GRATIS – UTAN INSÄTTNING!
fotboll, VM kval
|
units: 2/5 - spelstopp: 20:45
Ukraina - Bosnien
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.