Dam-VM rullar vidare och i grupp A hittar vi mästerskapet hetaste möte emellan inte bara gruppfavoriterna utan två utav turneringens stornationer Frankrike och Norge. Håller målspelet som matchens bästa spel där linan över 2.5 mål ska överskridas till 1.78.

Match: Frankrike – Norge (VM) | Speltips: Över 2.5 mål | Odds: @1.78 | Units: 3/5 | Spelstopp: 21:00

Rygga till 1.78 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Favoriter på hemmaplan

Stora fotbollsnationen och mästerskapets värdland Frankrike håller till i grupp A tillsammans med Nigeria, Sydkorea och onsdagens motståndare Norge. Fransyskorna är stora favoriter till att vinna gruppen och hålls även högt på listan som en potentiell vinnare till mästerskapstiteln och vilken saga det hade varit för nationen Frankrike om de står som världsmästare på herrsidan och damsidan. Frankrike sparkade igång mästerskapet den 7 juni på Parc des Princes där hemmanationen besegrade Sydkorea med hela 4-0 och satte avtryck och visade de andra att fransyskorna är här för att vinna.

Jag väljer att rikta in mig på målen i matchen och landar i att mållinan på över 2.5 mål ser mycket intressant ut. Frankrike är ett enormt skickligt lag offensivt och går nästintill aldrig ifrån en match mållösa. Detta visade Frankrike upp i första mötet med Sydkorea, 4-0 visade resultattavlan efter 90 minuters spel och då skulle jag ljuga ifall jag sa att det inte fanns chanser för mer. Det är inget ovanligt att se denna typen av siffror i hemmanationens matcher, kollar vi fransyskornas 11 senaste matcher så landslaget gjort 45 mål och håller därmed ett målsnitt på över 4 mål per match. När det däremot står ett tuffare motstånd på andra sidan så hålls inte nollan intakt och fransyskorna har släppt in mål i fem raka matcher när motståndet varit ett lag inom topp 16 rankingen.

Kan hota värdnationen

Efter att ha sett sina gruppkonkurrenter totalt köra över Sydkorea i öppningsmatchen var det dags för norskorna att göra sin debut i världsmästerskapet i Frankrike 2019. Norge startade med en match emot den fjärde gruppnationen Nigeria på Stade Auguste Delaune. De svensktränade Norge var inte de sämre när debuten var ett faktum, norskorna gjorde precis som sina största konkurrenter i gruppen Frankrike  och gjorde saken det kort med sina motståndare när laget reste ifrån arenan med 3 pinnar och 3-0 på resultattavlan.

Norge spelar även de med ett självförtroende i offensiven och har på sina senaste matcher visat upp en fin målform. Målspelet vi riktat in oss på har suttit i 10 av de 13 senaste matcherna där norskorna varit högst delaktiga i de höga målsiffrorna. Norge på egen hand kan presentera ett målsnitt på 2.7 mål per match på sina 7 senaste matcherna. Tror det kommer bli en fartfylld match mellan gruppfavoriterna Frankrike och Norge, två lag som visar upp ett fint målsnitt och står för ett offensivt spel.

Speltips: Över 2.5 mål

Jag väljer att spela på att det blir över 2 mål i matchen. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet har suttit i 8 av de 9 senaste matcherna för Frankrike.

  • Frankrike löser spelet på egen hand i 9 av de 12 senaste.

  • Frankrike släpper in mål mot lag inom topp 16 rankingen i 5 raka matcher.

  • Norge presenterar ett målsnitt på 2.7 mål per match i sina 7 senaste.

  • Spelet har suttit i 10 av de 13 senaste matcherna för Norge.

Högst odds hittar jag hos Unibet som ger 1.78. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Rygga till 1.78 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.