Match: Philadelphia 76ers-Indiana Pacers (NBA) | Speltips: Indiana | Odds: 1,49 | Spelstopp: 01:00 | Spelbolag: 10BET

Philadelphia 76ers har ännu inte vunnit den här säsongen, nu ställs man på nytt mot Indiana Pacers i hopp om att ta första segern. Lycka man? Jag tror inte det.

Utöka spelkassan med exklusiva odds bonusar

Inte mycket ser ut att stämma för Phiadelphia, som var ligans slagpåsar förra säsongen. Inte mycket verkar ha ändrats den här säsongen, man har ännu inte tagit en seger och man har förlorat de sju senaste matcherna. I matchen mot Cleveland för fyra dagar sedan var man nära att stå för en dunderskräll genom att hämta upp ett stort underläge och göra match av det hela, slutresultatet skrev sedan till 101-102, till Clevelands favör. Surt var det minst sagt, tog säkert väldigt hårt på energin, inte minst mentalt. Två dygn senare föll man pladask hemma mot Utah Jazz med 84-109. Nu ställs man mot ett Indiana som man förlorade mot så sent som för 24 timmar sedan. Då krävdes övertid för att avgöra matchen och då drog Indiana det längsta strået. Nu är det Philadelphia som spelar hemma men jag tror inte det spelar något roll här.

Faktum är att Indiana vunnit nio av de tio senaste mötena med Philadelphia, en svit som jag tror förbättras inatt. Jag plockar raka tvåan till 1,49, ett spel som bör sitta sex dagar i veckan. Lycka till vid rygg!

Signa upp hos 10Bet