Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • FC Eindhoven kommer senast ifrån en fin 5-1 vinst över jumbon Dordrecht.

  • TOP Oss har förlorat deras två senaste ligamatcher.

  • Eindhoven har löst spelet i sju av deras elva ligamatcher den här säsongen.

  • Spelet har suttit i tre av deras fyra senaste inbördes möten.

  • TOP Oss har släppt in fem mål på deras två senaste ligamatcher.

Svaga framåt

Vi tar oss till Nederländerna och närmare bestämt Eerste Divisie inför fredagskvällen. Hemmalaget TOP Oss tar sig an gästande FC Eindhoven hemma på Frans Heesen Stadion. Sedan uppflyttningen från den Nederländska tredjeligan säsongen 2010/2011 – har TOP Oss etablerat sig rejält i Eerste Divisie. Hemmalaget brukar däremot tillhöra den nedre halvan av tabellen men sprattlade till rejält under säsongen 2018/2019 när de slutade på en stark sjätteplats.

Klubben TOP Oss har fått sig en relativt tuff inledning på den nya ligasäsongen. Efter tio spelade ligamatcher befinner sig klubben på en 17:e plats i tabellen just nu, TOP Oss har visserligen spelat en match mindre än de flesta konkurrenterna på den nedre halvan. Anfallsspelet har varit lagets främsta bekymmer under upptakten av ligaspelet. TOP Oss har endast gjort åtta mål på deras tio ligamatcher vilket är ett alldeles för svagt facit. Vi väljer att använda dubbelchansen till gästernas favör!

Välbehövlig vinst senast

Gästerna FC Eindhoven har visat betydligt mer kvalitet än hemmalaget TOP Oss i upptakten av ligaspelet. Detta syns även i tabellen där FC Eindhoven befinner sig på en elfteplats med 15 inspelade poäng. Nu har laget bara två poäng upp till konkurrenten Excelsior som innehar en av de önskade kvalplatserna. Klubben har en halvdan säsong bakom sig där man slutade på en 13:e plats, men gästerna ser äntligen ut att ha styrkan för att kunna utmana i toppen av tabellen.

FC Eindhoven gav verkligen ett styrkebesked i senaste ligaomgången mot FC Dordrecht. De mötte visserligen tabelljumbon men Eindhovens offensiv var briljant och mäktade med hela fem mål under 90 minuter. En målproduktion som givit spelarna en behövlig boost av självförtroende inför de kommande omgångarna. Vi tror att gästerna kommer fortsätta på den inslagna vägen och knipa minst en poäng i matchen mot TOP Oss. Med två vinster på deras tre senaste ligamatcher är det bortalaget som kommer till matchen med bäst form!

Speltips.se ger tipset:

X2 hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/11 kl 16.52

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.