Hammarby vinner hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/9 kl 15.45

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Hammarby stod för en imponerande insats i senaste 0-4 vinsten mot IFK Göteborg.

  • Nyckelspelaren Tankovic stod för ett hattrick mot Blåvitt. En spelare som är vital för klubbens anfallsspel.

  • Helsingborg har förlorat deras tre senaste bortamatcher.

  • Helsingborgs nyckelspelare Martin Olsson är osäker till start inför matchen mot Hammarby.

  • Hammarby har vunnit deras två senaste inbördes möten på hemmaplan.

Imponerande seger

Vi riktar blickarna mot huvudstaden och närmare bestämt Tele2 Arena under söndagen. Hemmalaget Hammarby IF tar emot gästande Helsingborgs IF i den 20:e omgången av Allsvenskan. Hammarby var fullständigt dominanta under stora delar av förra säsongen, laget bjöd på en sevärd fotboll med en offensiv agenda. Tyvärr räckte det bara till en tredjeplats och konkurrenten Djurgården vann ligan med ynka en poäng mer.

Hammarbys fjolårssäsong höjde förväntningarna på laget även den här säsongen. Många ansåg Hammarby som den främsta guldkandidaten till säsongen 2020. Men sedan ligastarten har det inte riktigt gått som tänkt för Hammarby IF. Klubben placerar sig på en sjunde plats i tabellen och har varit alldeles för ojämna. Men deras senaste 0-4 vinst mot IFK Göteborg gav laget hopp om en eventuell trendbrytning. Nyckelspelaren Tankovic stod för ett imponerande hattrick när Hammarby fullständigt dominerade matchen. Nu väntar ett möte med ännu ett bottenlag – vi tror på ytterligare en seger för Bajen!

Med i bottenstriden

Det är alltså Helsingborgs IF som reser upp till Stockholm inför söndagens batalj. Det har spelats 19 omgångar av den stundande ligasäsongen och vi närmar oss avslutningen med storsteg. HIF har kantats av svaga prestationer och oerhört många skador den här säsongen och därmed inte kommit upp till någon bra nivå.

Trots en relativt svag säsong har Helsingborg tagit några tunga segrar som gör att klubben håller sig precis ovanför ytan. I skrivande stund hittas gästerna på en 14:e plats i tabellen, En placering som betyder kvalspel nedåt. Men konkurrenterna IFK Göteborg och AIK hittas också på 17 poäng i tabellen. Men någon tabellklättring efter mötet med Hammarby känner vi oss tveksamma till. Hammarby stod för en grym insats senast medan HIF kommer ifrån ett oavgjort resultat mot Kalmar. Gästernas stjärnspelare Martin Olsson är även osäker till spel efter en skada mot Kalmar. Vi klickar i den raka ettan!

Speltips.se ger tipset:

Hammarby vinner hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/9 kl 15.45

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.