Omgång fem av Ligue 1 rullar vidare under lördagen. Blicken riktas mot Stade Gaston-Gerard där hemmalaget Dijon gästas av Nimes. Undertecknad har hittat ett fint hörnspel inför detta mötet!

Match: Dijon – Nimes (Ligue 1) | Speltips: Nimes över 4.5 hörnor | Odds: @1.82 | Units: 2/5 | Spelstopp: 20:00

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Släpper till många hörnor

Lördagen bjuder på ett fint utbud. Vi väljer att rikta blickarna mot ett möte som hamnar i skymundan av alla fina matcher, nämligen Dijon mot Nimes. Undertecknad har hittat ett fint hörnspel inför detta mötet. Hemmalaget Dijon har redan efter fyra omgångar skapat sig en rejäl uppförsbacke. I skrivande stund befinner sig laget på den förödande jumboplatsen och jagar fortfarande sin första poäng den här säsongen.

Det var med nöd och näppe som Dijon klarade sig kvar i Ligue 1 förra säsongen. Laget slutade på en kvalplats nedåt och fick möte Ligue 2-klubben RC Lens i ett returmöte. Men Dijon löste uppgiften och säkrade därmed kontraktet. Hemmalaget är i stort behov av poäng för att inte hamna alldeles för långt efter sina konkurrenter i början av säsongen. Men under lördagens match lägger vi fokuset på antalet hörnor för bortalaget. Dijons matcher snittar flest hörnor av alla lagen i serien. Deras matcher har ett snitt på hela 11.75 hörnor/match den här säsongen. Dijon har släppt till 6.00 hörnor/match till motståndarlaget. Med en statistik som tala för sig själv, väljer vi att syna ett oerhört intressant hörnspel inför lördagen!

Tredje högsta snittet

Som sagt ligger vårt fokus på bortalaget under lördagens batalj. Gästerna Nimes stod för en väldigt fin säsong ifjol. Laget slutade på en niondeplats med hela 19 mer än Dijon. I skrivande stund hittas Nimes på en fjortondeplats den här säsongen. De har spelat till sig fyra poäng på fyra omgångar. De kommer senast ifrån en övertygande 3-0 vinst över nykomlingen Stade Brest. Det ska även tilläggas att deras två förluster har kommit mot toppklubbarna PSG och OGC Nice.

Men under lördagen bryr vi inte oss om 1X2-marknaden. Undertecknad har hittat ett fint hörnspel istället. Nimes har skapat väldigt mycket hörnor i ligaspelet. De snittar 5.75 hörnor/match i Ligue 1 den här säsongen, vilket är det tredje högsta snittet i hela ligan. Det är endast Nantes och PSG som snittar fler hörnor per match. Nimes har alltså löst över 4.5 hörnor i tre av deras fyra ligamatcher. De skapade hela sex hörnor på bortaplan mot giganten PSG. Under lördagen tar de sig an Dijon som har släppt till väldigt mycket hörnor i början av säsongen. Vi väljer därmed att klicka i linan över 4.5 hörnor för Nimes till fina 1.82 på Unibet!

Speltips: Nimes över 4.5 hörnor

Jag väljer att spela på Nimes över 4.5 hörnor. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Nimes snittar 5.75 hörnor/match i ligaspelet den här säsongen.

  • Dijon har släppt till 6.00 hörnor/match i deras fyra ligamatcher.

  • Dijons motståndare har löst spelet i samtliga fyra ligamatcher.

  • Nimes har löst spelet i tre av deras fyra ligamatcher.

  • Nimes skapade hela sex hörnor mot PSG på bortaplan.

Högst odds hittade jag 13/9 kl 14:00 hos Unibet som ger 1.82. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.