Det är väl knappast någon som missat all hype kring Norwich finske anfallare Teemu Pukki. Anfallaren har stått för fem mål på fyra omgångar, vilket betyder att han gjort fem av Norwich sex mål. Nu ställs man inför ligans kanske tuffaste motstånd i Manchester City, där både Norwich och Pukki kan bli utan mål. Bortalaget däremot, de gör mål!

Match: Norwich – Manchester City (Premier League) | Speltips: City gör mål i båda halvlekarna | Odds: @1.44 | Units: 3/5 | Spelstopp: 18:30

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Pukki City

Hypen om finske landslagsmannen Teemu Pukki är enorm. När anfallaren även nätade för sitt hemland under landslagsuppehållet blev det ännu värre. Anfallaren har gjort fem mål på Premier League-säsongens fyra inledande omgångar. Norwich som lag har haft det betydligt tuffare och det har inte hjälp laget att en viss anfallare öst in mål. Efter fyra omgångar är Norwich, precis som förhandstipsen sa, ett bottengäng. Man har samlat på sig tre poäng, där dessa kom i vinsten mot Newcastle i omgång två. I övrigt har Norwich förlorat tre matcher och tappat mycket viktiga poäng i kampen om nytt kontrakt i slutet av denna säsongen.

Nu möter man regerande mästarna Manchester City, vilket kommer bli en utmaning. Motståndet är klasser bättre och det kommer krävas en skräll utan dess like om det skall hända här. Norwich kommer ifrån förlust borta mot West Ham, och före detta en utslagning mot Crawley Town i Ligacupens andra runda. En tuff period tidigt under säsongen för laget. Nu vill man öka takten, men man kommer få det tufft att göra det redan under lördagen. Manchester City är ett alldeles för starkt lag och är bättre på samtliga positioner. Skulle också våga säga att Manchester Citys ”sämsta spelare” hade tagit en plats samt varit i samma klass som Norwich ”bästa spelare”. Norwich får blicka framåt, här blir det en ny förlust.

Sitter i 6 av de senaste 9

Real Betis hittar vi som sagt placeringen ovanför Sociedad med 3 poäng mer och alltså då enbart 3 pinnar upp till Europaplatserna så det kommer bli ett slag mellan två mittenlag om ett par viktiga pinnar om drömmen om Europa ska leva vidare. Betis har en otroligt fin säsong bakom sig, med en bar genomförd höstsäsong både i Europa League och i ligan, dessvärre har 2019 varit en svagare period för de grön-vita som tappat mark i ligan samt där Europa League-spelet tog slut mot Rennes i 16-delsfinalen. Kikar vi in Betis fem senaste matcher i ligan har Betis 2 vinster 2 förluster och 1 oavgjord.

Som sagt tidigare är det målspelet som är i fokus i matchen, båda lagen gör mål är spelet som klickas i. Ett spel som sitter i 6 av Betis 9 senaste matcher och Betis har enbart gått ifrån 1 av dessa matcher utan att en boll i baksidan av motståndarnas nät. Real Betis har fortsatt hålla sin målskörd uppe men har dessvärre för de grön-vita börjat släppa in fler mål i defensiven. På de senaste 9 matcherna som vi räknade på ligger målsnittet på 2.8 mål per match, där 15 bollar har släppts igenom i egen kasse. En hög siffra från Betis när de gick igenom ett gruppspel i höstats i Europa League med enbart 2 mål bakåt på hela 6 matcher. Tror starkt på en svängig match på Estadio Anoeta mellan två lag som kommer jaga 3 otroligt viktiga poäng.

Speltips: Manchester City gör mål i båda halvlekarna

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Manchester City löser spelet i fem raka tävlingsmatcher, den här säsongen.

  • Manchester City löser spelet i samtliga bortamatcher den här säsongen.

  • Manchester City har gjort 14 mål på sina 4 inledande omgångar.

  • Manchester City har inte förlorat någon av sina matcher den här säsongen.

  • Manchester City löste spelet mot Norwich senast man gästade laget.

Högst odds hittade jag 13/9 kl 11:00 hos Bet365 som ger 1.44. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.