Efter ett kort och intensivt landslagsuppehåll är vi tillbaka till klubbfotbollen och självklart beger vi oss till England och Premier League för att se vad den femte omgången har att erbjuda. För mig fastnade jag på London-derbyt mellan Tottenham och Crystal Palace.

Match: Tottenham – Crystal Palace (Premier League) | Speltips: Båda lagen gör mål | Odds: @1.91 | Units: 3/5 | Spelstopp: 16:00

Rygga till 1.91 hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Smått oroväckande

Det har onekligen varit ett tufft schema för de vitklädda London-laget. Vi är enbart fyra omgångar in i Premier League och Tottenham har redan fått gå upp mot de regerande mästarna Manchester City och ärkerivalen Arsenal. Båda mötena slutade i kryss och är bra resultat för Spurs. Däremot spelades det en match mellan dessa två mötena där Tottenham gav bort alla tre pinnarna till Newcastle på hemmagräset. Vilket betyder att Tottenham enbart tagit en trepoängare så här långt.

Trots två bra prestationer emot två toppkonkurrenter finns det några finns det några oroväckande punkter i Tottenhams inledning på säsongen. I tre utav de fyra första matcherna har laget släppt in mål innan minut 30. Tottenham har släppt in minst ett mål i varje match och har inte fått ihop spelet i defensiven. Något som även avslutade Tottenhams förra säsong och Hugo Lloris tillsammans med backlinjen har inte lyckats hålla nollan i någon av deras sju senaste Premier League matcher.

Bra start på säsongen för Roy Hodgson

Crystal Palace med Roy Hodgson i spetsen hittar vi huserande på en fjärde plats efter fyra omgångar. Laget har tagit två trepoängare där en kom från tredje omgången när laget tvålade till Manchester United på Old Trafford. En mycket imponerande seger där laget försvarar sig bra och lyckas skapa sig tillräckligt många målchanser till att ro hem segern. Laget tog sedan en vinst på hemmagräset över Aston Villa och besitter nu en vinstsvit på två matcher.

Det har inte haglat in mål åt något av hållen för Crystal Palace, tre gjorda och två insläppta är utan tvekan de minsta antalet i Premier League så här långt in på säsongen. Palace gick mållösa ur sina två första matcherna men har fått igång anfallaren Jordan Ayew som haft en boll in i båda de senaste matcherna. Ayew har aldrig fått det att funka i Palace innan men presterade bra tillsammans med sin bror under de afrikanska mästerskapen och har nu fått nytt förtroende av Hodgson och ghananen utnyttjar de på bästa sätt. Andra spelare som Wilfred Zaha är alltid ett farligt hot emot motståndarnas defensiv och en backlinje ur balans som Tottenhams kan få problem med Palace med självförtroende.

Speltips: Båda lagen gör mål

Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Palace har vunnit de 2 senaste matcherna.

  • Tottenham har släppt in mål i alla Premier League matcher så här långt.

  • Tottenham har släppt in 6 mål på de 4 första matcherna.

  • Hugo Lloris har inte hållit en nolla i någon av hans 7 senaste Premier League matcher.

  • Tottenham pressade till att ta en trepoängare.

Högst odds hittade jag 13/9 kl 11:00 hos Coolbet som ger 1.91. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Rygga till 1.91 hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.