Match: Nottingham-Birmingham (Championship) | Speltips: X2 | Odds: 1,55 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Dags för engelsk fotboll igen! Vi riktar blickarna mot engelska Championship och mötet mellan Nottingham och Birmingham, två lag vars formkurvor är som dag och natt. Dubbelchansen måste testas.

Nottingham är riktigt usla för tillfället, fyra förluster och tre kryss totalt på de sju senaste matcherna i ligaspelet. Man befinner sig på en 18:e plats i tabellen och läger ser allt mörkare ut, det var ett bra tag sedan man lyckades vinna en fotbollsmatch.

Birmingham däremot är riktigt formstarka, raka motsatsen till Nottingham faktiskt. Fyra segrar och tre kryss totalt på de sju senaste matcherna, och man har inlett säsongen riktigt bra med fem vinster, fem oavgjorda och endast en förlust. Man ligger sexa i tabellen, och hade man inte kryssat lite för ofta hade man befunnit sig ännu högre upp. Man är riktigt svårslagna för tillfället och jag tror man tar minst en pinne mot ett mycket formsvagt hemmalag.

Ett lag som inte vunnit på de sju senaste, och ett lag som inte förlorat på de sju senaste. Två skilda världar minst sagt, tycker X2-dubbelchansen är riktigt stabil och jag hugger till 1,55, ett perfekt dubbelvirke som känns riktigt stabilt på förhand. Lycka till vid rygg!