Match: Stoke-Southampton (Premier League) | Speltips: 1X | Odds: 1,55 | Spelstopp: 21:00 | Spelbolag: COOLBET

Stoke City tar emot Southampton under onsdagskvällen, en väldigt lurig match på förhand som kan sluta lite hur som helst.

Stoke tar emot Southampton och detta känns verkligen vidöppet. Hemmalaget inledde säsongen katastrofalt men har nu klättrat upp ordentligt i tabellen, en 12:e plats är imponerande med tanke på att man för inte länge sedan var stora tabelljumbon. Det är framför allt hemmaspelet som förbättrats den senaste tiden, endast en förlust på de fem senaste hemmamatcherna samtidigt som man plockat tre segrar och ett kryss. Nu tar man emot ett Southampton som senast plockade en 1-0-seger hemma mot Middlesbrough, men som annars stått för en tämligen svag säsong. Blott fem vinster på 15 matcher är inga fina siffror om man jämför med förra säsongens framgångar. Lagets stora problem den här säsongen har varit spelet på resande fot, en enda seger har det blivit på sju bortamatcher och jag tror man får det svettigt mot ett Stoke som känns mycket pålitligare på hemmaplan.

Ett oavgjort resultat och delad pott känns inte alls långsökt, ska vi säga 1-1? Jag spikar 1X-dubbelchansen som ser väldigt stabil ut på förhand, dessutom bör jag tillägga att Stoke tagit minst en pinne i sju av de tio senaste mötena mot The Saints. Lycka till vid rygg!