Match: West Ham-Burnley | (Premier League) | Speltips: BLGM | Odds: 1,83 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Coolbet

Ikväll testas en liten specialare som vi får ett rätt fint odds på!

West Ham har gått ner sig rejält den här säsongen och svajar rejält i framförallt försvaret och har redan släppt in hela 31 mål på 14 spelade matcher. Just nu befinner man sig endast 2 poäng ifrån jumboplatsen som Sunderland just nu innehar och vid en förlust ikväll så är man riktigt nära den placeringen. Dessutom har man 7 matcher utan seger och 6 av dessa har slutat med BLGM.

Burnley är endast 4 poäng före West Ham i tabellen och är ett lag som blandar rejält i sina resultat. Ena matchen vinner man men matchen efter kan man likväl förlora mot ett sämre lag. Borta mot West Ham är ingen lätt uppgift men jag tror faktiskt man har en bra chans att ta poäng, även om det blir svårt. Om Burnley kommer upp i nivån man kan spela på så kan det gå men om man har en dålig dag som man ibland har så kan det gå åt skogen.

Det är ett West Ham som är väldigt ojämna, man gör oftast mål och ibland 2-3 men släpper samtidigt in minst lika många. På hemmaplan mot Burnley så lär man lösa ett mål men med tanke på hur laget spelar just nu så tror jag man åker på minst ett mål även bakåt. Burnley är inte så dåliga och överraskar ibland, kanske även ikväll? Jag testar BLGM till 1,80x degen hos Coolbet!

 


Alla nya spelare får även 100% upp till 1000 kr i bonus hos Coolbet