Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Ciro Immobile är Lazios ansikte utåt när det kommer till målskyttet.

  • Ciro Immobile har gjort 11 mål på 15 starter den här säsongen.

  • Ciro Immobile har stor chans att bli hjälte i derbyt, då målskyttet ofta hänger på honom.

  • Ciro Immobile gjorde mål i Lazios senaste hemmamatch.

  • Ciro Immobile skall handskas med Roma-försvarare som Chris Smalling, Roger Ibanez och Gianluca Mancini – ett överkomligt försvar.

Romderby

Det är få saker som är bättre än derbyn i Italien, det enda vi saknar är publiken för att spetsa till tillställningen ännu mer. Nu har spelarna, klubbarna och alla runt omkring lärt sig att hantera tomma arenor och jag förväntar mig att det kommer smälla rejält mellan Lazio och Roma den här kvällen. Senast haglade korten och det lär dom göra även under fredagen. Nu skippar vi allt som har med dom ”vanliga” marknaderna att göra och siktar istället in oss på en spelare som jag tror kan bli matchhjälte i den här spännande tillställningen.

Ciro Immobile har varit Lazios främsta målskytt gång på gång och fortsätter att ösa in mål för ljusblåa Rom-klubben. Senaste hemmamatchen mot Fiorentina var han där igen och säkrade segern i sitt lags fördelar. Nu tror undertecknad att han återigen kliver fram, i vad som kan bli ett ställningskrig. Ciro behöver inte många lägen för att överlista motståndarnas målvakt och inte heller den här kvällen. Lazio löser poäng här, för att Ciro Immobile gör mål (målskytten klickas) till fina 2.10 i odds.

Kamp

Man kommer inte slåss (eller?) men vi kan räkna med att det blir rejäla dueller i detta Romderby mellan Lazio och Roma. Ett möte som genom tiderna varit riktigt hetsiga och en rejäl kamp om poängen. Nu är det även så att man slåss på samma sida av tabellen där Lazio är några placeringar ner. Det krävs tre poäng för hemmalaget här om man skall haka på i toppen av tabellen, annars kan man se sin största rival dra ifrån. Kalla matchen vad ni vill, men inget av lagen kommer ge sig här. I Roma finns delar som kan lösa ett och annat misstag, som jag hoppas att hemmalaget för dagen tar vara på genom sin främsta målskytt.

Slå er ner i soffan, sätt på detta heta derby och avsluta veckan/inled helgen med fantastisk fotboll. Ciro Immobile får gärna stå som den avgörande faktorn i matchen, eller den spelaren som sätter kvittering, reducering eller liknande för ljusblått.

Speltips.se ger tipset:

Ciro Immobile gör mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.