Jag väljer att spela på Argentina och Argentina över 1 mål i matchen. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Argentina har vunnit nio av deras tio senaste matcher.

  • Spelet sitter i tre av Argentinas fyra senaste matcher.

  • Argentina stod för tre mål framåt i deras senaste match.

  • Argentina har den bättre truppen och går in som favoriter i detta mötet.

  • Peru har förlorat två av deras tre senaste matcher.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Argentina & Argentina över 1 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Imponerar fortsatt

Inför mötet mot Peru kan vi konstatera att Argentina fortsatt imponerar med sina prestationer. De är efter segern senast uppe i en streak på tjugofyra matcher utan nederlag. I det Sydamerikanska VM-kvalet har formen varit bra rakt igenom för Argentina. De ligger för tillfället på en andra plats med tjugotvå inspelade poäng. Argentina har hittills spelat två matcher i denna samlingen där de inledde med att kryssa mot spökmotståndet Paraguay. Argentina hade såklart velat få med sig mer än poäng i matchen, men i tuff bortamatch fick de nöja sig med delad poäng. Senast visade dock Argentina återigen sin enorma kapacitet när det vann med hela 3-0 i mötet mot Uruguay. Messi stod för sitt 80 mål i den Argentinska dressen och sitt sjätte mål i detta VM-kvalet.

Denna samlingen började mycket bra för Peru med en seger i hemmamötet mot Chile. Segern med 2-0 innebar att Peru fick bra häng i kampen om det sista VM-biljetterna. I andra matchen kom dock en mycket snöplig förlust mot Bolivia med 1-0. Peru kom inte alls upp i nivå och vinsten för Bolivia var välförtjänt sett till matchen. Peru åker därför till Argentina med en tung förlust senast med sig in i detta mötet. Det är fortsatt med i kampen om VM med deras elva inspelade poäng. VM-kvalet närmar sig nu sitt slut och Peru behöver få med sig resultat i fortsättningen om VM ska bli en verklighet.

Tydliga favoriter

Det är inte den lättaste av uppgifter Peru ställs inför att åka och möta Argentina på bortaplan. Formen hos hemmanationen Argentina är klanderfri och de kliver självklart in i matchen med favoritskapet. Argentina hade inga större problem i första mötet mellan dessa nationerna heller. De vann planenligt med 0-2 den gången vilket inte ger Peru mer tro inför mötet denna gången. Spelet på en hemmasegern ger jag dock inte mycket spelvärde då oddset ligger väldigt lågt. Jag tittar istället mot att krydda spelet på hemmasegern med att Argentina även gör minst två mål i matchen.

Spelet sitter i tre av av Argentinas fyra senaste matcher, offensiven såg väldig fin ut sist vilket talar mycket för att det blir så även denna gången. Perus form väcker även frågetecken med två förluster på deras tre senaste matcher. När dessutom Argentina är i form och redan på förhand har ett starkare lag ser jag inte hur Perus ska störa Argentina i matchen. Jag synar därför att Argentina gör minst två mål och med de även vinner matchen.

fotboll, VM kval
|
units: 2/5 - spelstopp: 01:30
Argentina - Peru
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.