Match: Memphis Grizzlies-Cleveland Cavaliers (NBA) | Speltips: Cleveland +9,5 | Odds: 1,68 | Spelstopp: 02:00 | Spelbolag: COOLBET

Cleveland Cavaliers gästar Memphis Grizzlies inatt och oddsen är väldigt konstigt satta måste jag säga, kan inte förstå hur tvåan kan ligga på skyhöga 3,40.

Lagen drabbade samman så sent som igår, och då plockade Cavaliers en bergsäker hemmaseger. Slutresultatet skrev till 103-86, och nu är det alltså Cavaliers som gästar Grizzlies. Och oddset på gästerna ligger på hela 3,40, låt det smälta in. 3,40! Inga skador, fullt manskap. Snackats lite om att LeBron James eventuellt vilar större delar av matchen, men det är än så länge bara spekulationer. Och skulle stjärnan trots allt missa matchen så anser jag att det fortfarande finns tillräckligt med kvalité i laget för att rubba Grizzlies på bortaplan; Irving, Love och J.R. Smith för att nämna några. Jag underskattar absolut inte hemmalaget, som bland annat krossade självaste Golden State Warriors för ett par dagar sedan. Men oddset på gästerna är för bra för att inte syna.

Jag spikar Cleveland +9,5 till 1,68, lycka till vid rygg!