Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Fulham löste en imponerande poäng mot Tottenham senast.

  • Chelsea har inte alls samma stäm som tidigare under säsongen, öppnar för Fulham.

  • Den låga linan är långt ifrån omöjlig, speciellt när Chelsea släpper mycket hörnor emot sig.

  • Det är väldigt sällan Chelsea har under 2,5 hörnor emot sig – händer en gång den här ligasäsongen.

  • Fulham lär ha mindre boll här och får förlita sig på omställningar, oftast genom kanterna.

Klarar man stå emot?

Efter en stunds kikande på odds och vad som är bra och inte har jag hittat ett mycket fint spel. Fulham att lösa tre hörnor i detta londonderby har stor chans att nås, speciellt mot ett Chelsea som ofta har en del hörnor emot sig. Fulham kommer dessutom från en fin prestation mot topplaget Tottenham senast, även det ett londonderby. Nackdelen kan väll vara att man fått mindre antal dagar vila, men det skall inte påverka dessa professionella spelarna så speciellt mycket. Man är tränade för att orka detta, trots att man möter ett, på pappret, bättre lag den här dagen.

Fulham över 2,5 hörnor klickas till fina 1.53. Fulham har snittat ganska högt i hörnor de senaste matcherna, löste bland annat högt över linan i hemmamatchen mot Liverpool för några omgångar sedan.

Formen jagas

Chelsea har lite småproblem här och där, men börjar så sakteligen hitta tillbaka till den fina form man hade nyligen. Det skall tilläggas att man ser en klar förbättring i Kai Havertz den senaste tiden, då han fått vila lite mer, hittat sin bästa position lite mer samt fått konkurrensen han behöver. Det skulle alltså inte förvåna mig om han startar detta mötet. Hur som helst, Chelsea är inget lag som vi skall fokusera speciellt mycket på i detta spelet. Inte mer än att man snittar högt med hörnor emot sig allt som oftast. Fulham är motståndaren som kan hota rejält på det sättet då man lär vilja ställa om snabbt.

Londonderby men inte av den största rangen. Fulham står som hemmalag och jag tror att man skippar respekten mot den något bättre truppen i gästernas lag. Det här spelet skall vara bra, man löser tre hörnor väldigt ofta medans Chelsea bara går under linan (med hörnor emot sig) i en av sina ligamatcher den här säsongen.

Speltips.se ger tipset:

Fulham över 2,5 hörnor hos Bet365 (Betbuilder)

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.