Solari har fått lämna sitt uppdrag som tränare för Real Madrid och Zidane är tillbaka inför mötet mot Celta Vigo under lördagen. Blir det äntligen en vändpunkt för “Los Blancos” som haft en urusel säsong? Det tror vi, och klickar således ett spel i hemmalagets favör!

Match: Real Madrid-Celta Vigo (La Liga) | Speltips: Real Madrid -1,5 mål (Asian Handicap) | Odds: @1.575 | Units: 4/5 | Spelbolag: Bet365 | Spelstopp: 16:00

Zizou återvänder

Det var nog inte många Real Madrid-supportrar som blev missnöjda när beskedet angående Zidanes återkomst spred sig. Zidane lämnade som bekant uppdraget efter år av succé ute i Europa, och tränarna Lopetegui och Solari lyckades inte med någon vidare framgång under deras tid som tränare för klubben. Man ligger i skrivande stund 12 poäng bakom serieledande Barcelona och har noterats för hela 8 förluster sedan ligan drog igång i Augusti. Man har dessutom blivit utslagna ur Champions League i åttondelsfinal mot Ajax – ett scenario som fick Solari sparkad.

Real Madrid stod för en riktigt bra match nu senast mot Valladolid. Efter underläge lyckades man vända matchen totalt och efter domaren blåst av hade man skickat in 4 mål, mycket tack vare Benzema som är i bra form. Självklart är det svårt att se till tidigare matcher när klubben nyss bytt tränare, men som tur är har Zidane haft jobbet innan och gjort det riktigt bra – något som får oss att veta vad som kommer. Även om Zidane inte återvänder till klubben med Ronaldo vet vi mycket väl om att Zidane fungerar perfekt med de spelare som finns i truppen.

Katastrofalt Celta Vigo

Celta de Vigo har verkligen inte levt upp till förväntningarna under säsongen. Visst, man är inte ett topplag i La Liga men att befinna sig på nedflyttningsplats inför den 28onde omgången är bedrövligt. Man har blott 25 inspelade poäng på 27 matcher, och det gäller att laget börjar skrapa ihop poäng snart för annars finns det stor risk att man ramlar ur divisionen. Man har nämligen endast 3 poäng ner till tabelljumbon Huesca. Laget från Vigo är dessutom i urusel form. Man har 4 förluster på sina 5 senaste matcher, och ser vi till ett större perspektiv har man endast gått segrande ur 1 match på sina 12 senaste (!). Celta har dessutom bara vunnit 2 matcher på resande fot under hela säsongen, medan man förlorat 8. Lagen möttes tidigare under säsongen i Vigo, en match där Real gick segrande med 4-2.

Speltips: Real Madrid -1,5 mål

Jag väljer att spela Real Madrid -1,5 mål. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Zinedine Zidane, som tidigare gjort succé i Real Madrid är tillbaka som tränare för klubben

  • Real Madrid gjorde riktigt bra ifrån sig i sin senaste match mot Valladolid som man vann med 4-1

  • Celta Vigo placerar sig tredje sist i tabellen på nedflyttningsplats

  • Celta Vigo har förlorat 4 av sina 5 senaste matcher, samt endast vunnit 1 match på sina 12 senaste

Högst odds hittar jag hos Bet365 som ger 1.575. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Rygga till 1.575 hos Bet365

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.