UET Trotting Master Final står på tur med hela 2 miljoner till vinnaren, och lite oturligt så är hela 10 av 12 hästar ifrån Sverige och den internationella klassen saknas. Vi får dock ta del av världens bästa häst, Readly Express, som står inför en ypperlig uppgift!

Östersund lopp #10 | Speltips: Readly Express Vinnare | Odds: @2.00 | Units: 5/5 | Spelbolag: Unibet | Spelstopp: 16:20

Nu verkar Timo tycka det är dags för en seger, igen!

Readly Express var ute i Åby Stora Pris näst senast och duellen mellan Readly Express och Propulsion var ett faktum. Den gången gick världens bästa häst med järnskor över 3 varv och kunde inte riktigt hålla undan för en formtoppad Propulsion. Senast körde man återigen med skor och Timo Nurmos hade redan då det här loppet i sikte. Var heller inte helt kurant för dagen och man fann slem i halsen efter loppet.

Många ställer sig nog frågan till hur formen egentligen är, men loppet senast var endast ett lopp i matchningen till just UET Trotting Master och räkna med en formtoppad Readly Express som nu har två lopp i kroppen.

Vinterpjäxorna flyger all väg och världens bästa kusk hoppar upp!

Jorma Kontio är en levande legend och det är ingen man kastar smuts på. Men travsporten utvecklas för varje år och det är inte konstigt att de yngre och nyare kuskarna tar för sig allt mer, och nu hoppar Björn Goop upp och han är utan tvekan världens bästa kusk.

Björn Goop har firat stora framgångar med Readly Express och utan mästaren i sulkyn så hade förstaplatsen i Prix’d Amarique antagligen inte varit ett faktum, för som även Readly Express, har han en förmåga att vara bäst när det gäller som mest.

Nu rycker man även skorna, och det är så hästen ska gå för att kunna tävla med rätta förutsättningar. Det snackas även om en jänkarvagn för första gången, men jag är tveksam om man kommer sätta på den. Ifall information stämmer så tror jag att startsnabbheten kommer bli betydligt bättre och att ledningen ligger öppen.

Med eller utan jänkarvagn, Readly Express har i mina ögon en toppchans att ta hem UET Trotting Master!

Speltips: Readly Express Vinnare

Känslan är riktigt fin inför loppet. Många är frågande ifall formen verkligen finns där, men allt är som planerat och Timo Nurmos har koll med 100%. Hästen är bäst när det väl gäller, och nu är det verkligen dags!

  • Optimala förutsättningar den här gången!

  • Siktat hit.

  • Björn Goop upp!

Högst odds hittar jag hos Unibet som ger hela 2.00 för det vinnarspelet, ett odds vilket måste utnyttjas. Min investering i detta spel blir 5/5 units!

Rygga till 2.00 hos Unibet

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.