Match: LA Lakers-Detroit Pistons (NBA) | Speltips: Lakers +2,5 | Odds: 1,68 | Spelstopp: 03:30 | Spelbolag: COOLBET

Hemmafördelen tror jag blir avgörande när LA Lakers tar emot Detroit Pistons inatt – fint värde på ettan!

Det är två väldigt svårbedömda lag som drabbar samman inatt. Lakers har förlorat de tre senaste matcherna och nu måste en seger plockas för att inte laget ska hamna i en ny djup svacka. Tar vi en titt på gästernas formkurva ser det inte mycket bättre ut, tre raka förluster har det blivit och det är stora förluster vi snackar om. Förlusten borta mot Utah senast med 110-77 talar sitt tydliga språk, och det råder inget tvivel om att Detroit inte trivs på resande fot – åtta vinster och femton förluster på 23 spelade bortamatcher. Inga fina siffror.

Här tror jag hemmafördelen blir avgörande, Lakers spelar betydligt bättre hemma än på resande fot och jag tror gästerna får det svårt inatt. Lakers har vunnit tre av de fyra senaste hemmamatcherna, och till detta fina odds måste ettan prövas. Jag säkrar dock upp med +2,5-linan. Ur ett historiskt perspektiv har Lakers haft det ganska enkelt mot Detroit de senaste säsonger, på de tio senaste mötena lagen emellan har Lakers dragit det längsta strået i hela åtta matcher, tung statistik som inte bör underskattas.

Jag spikar Lakers +2,5 som enligt mig ser riktigt fint ut, hemmalaget bör ha en väldigt fin chans inatt. Lycka till vid rygg!