Match: Portland Trail Blazers-Chiacgo Bulls (NBA) | Speltips: Portland över 196,5 | Odds: 1,85 | Spelstopp: 04:00 | Spelbolag: 10BET

Hemmastarka Portland Trail Blazers tar emot Chicago Bulls inatt och jag tror man fixar poänglinan, som ligger på 196,5.

Portland är ett lag som gör en hel del poäng hemma, det har vi bevittnat under säsongen. 106 mot Clippers, 104 mot Golden State, 124 mot Phoenix, 122 mot Sacramento och 112 senast mot Denver Nuggets. Inga siffror som ljuger direkt, siffror som snarare ökar mer och mer för varje hemmamatch. Formen är god med tre raka segrar på hemmaplan och fem segrar totalt på de sex senaste matcherna, och jag tror man löser nattens uppgift galant. Även Chicago Bulls har en tendens att bjuda på riktigt underhållande tillställningar, och jag skulle inte alls bli förvånad om vi bjuds på en mindre poängexplosion inatt.

Historiskt sett är det ett övertag Portland, som vunnit åtta av de tio senaste mötena lagen emellan. Med tanke på hur starka man varit på sistone, framför allt på hemmaplan, skulle jag bli väldigt förvånad om man inte löste minst 106-110 poäng på egen hand mot Chicago inatt.

Över 196,5 till 1,85 hugger jag, lycka till vid rygg!