Match: Hoffentlig-Dortmund | (Bunderliga) | Speltips: BLGM | Odds: 1,50 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Coolbet

Senaste dagarna har varit allt annat än lyckade och det ber jag om ursäkt för. Det har verkligen inte klaffat någonstans och inget har gått min väg.

Hemmalaget Hoffenheim har faktiskt överraskat iår och ligger för tillfället placerade på en fjärdeplats i tabellen. Man gör mycket mål men släpper samtidigt in ett mål per match i snitt. En hel del av lagets matcher har dessutom slutat med BLGM, då mot flera sämre lag. Jag tror faktiskt Hoffenheim kan utmana rejält ikväll och eventuellt ta sin första seger mot Dortmund på sju möten. Det blir dock såklart tufft och ska man vinna gäller det att det mesta stämmer för laget. Jag var lite sugen på 1X till 2,00x pengarna men låter bli det då det är en väldig chansning.

Dortmund är inte längre det där magiska laget som man för ett par år sedan var men man krigar fortfarande i toppen av tabellen. Just nu ligger man på en femteplats med endast ett poäng bakom Hoffenheim och matchen ikväll kommer bli mycket viktigt för framtiden. Vid vinst så kommer man något närmre Bayern men vid förlust så känns istället Bayern väldigt långt bort.

Jag vet, det är ett rikitgt piss odds, 1,50x pengarna på BLGM är inte mycket. Men jag tror rätt hårt på spelet och då kan den vara fin för att höja oddset i en kupong. Hoffenheim är starka just nu och gör väldigt mycket mål, på hemmaplan bör man därför absolut kunna ordna ett mål. Men trots allt så möter man Dortmund och jag har svårt att se det laget gå mållöst från matchen. Båda lagen spelar dessutom ofta BLGM och i ett sådant här toppmöte känns det givet!

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet