newcastle +1,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/10 kl 20.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Newcastle har inlett starkt med sju poäng under de fyra inledande matcherna

  • Manchester United kommer med en förlust mot Tottenham på 6-1 i bagaget

  • Newcastle har vunnit två av de tre senaste mötena lagen emellan på St James’ Park

  • Manchester United löser spelet i alla tre inledande matcher, där man noterats för en vinst och två förluster

Fina möjligheter till att ta poäng

Newcastle har överraskat oss positivt under säsongsinledningen där man noterats för två vinster, ett kryss och en förlust. Visst, en storförlust på hemmaplan mot Brighton är inget bra resultat, men utöver det har man hämtat komfortabla trepoängare mot såväl West Ham som Burnley och därtill ett kryss mot ett formstarkt Tottenham. Newcastle kommer alltså till mötet mot Manchester United med fina förutsättningar, och med en betydligt bättre form än sitt motstånd. Utöver detta har Newcastle säkrat två raka avancemang i engelska ligacupen under denna period.

Nämnvärt är då även att Newcastle har ett fint facit mot lördagens motstånd, iallafall på hemmaplan. Två av de tre senaste mötena på St James’ Park har slutat med vinst till Newcastle, ett kvitto på att Manchester United alltjämt har det tufft uppe i norr.

Inlett svagt

Manchester United avslutade förra säsongen väldigt starkt men det vi har fått se av laget i de tre första matcherna för säsongen har varit otroligt svaga prestationer. Med förlust hemma mot Crystal Palace i första omgången begav man sig till Brighton, en match man visserligen vann, men där man väl egentligen inte skulle vunnit. Innan landslagsuppehållet föll man mot Tottenham på hemmaplan med hela 6-1, något som säkerligen inte undgått speciellt många.

Det defensiva arbetet har varit katastrof inledningsvis, inte minst nu senast. Man har släppt in elva mål på tre matcher inför mötet, där Newcastle dessutom sett vassa ut i anfallet på sistone. Det vore osannolikt att Manchester United studsar tillbaka från ingenstans och drar till med en storvinst här efter de veckorna man har bakom sig, speciellt inte med tanke på att det är en väldigt tuff match som väntar. Mitt spel blir därmed Newcastle +1,5 mål.

Speltips.se ger tipset:

newcastle +1,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/10 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.