Tottenham -1,5 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/9 kl 17:30

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Lokomotiv Plovdiv har börjat säsongen trevande.

  • Lokomotiv Plovdiv är inte Bulgariens bästa lag.

  • Tottenham har en bred trupp och kan ställa bra spelare på varje position.

  • Tottenham behöver vinna tillbaka självförtroende efter premiärförlusten mot Everton.

  • Det är inte dubbelmöten i Europa league, vilket talar för Tottenhamseger.

Ligatvåa med distans

Vilka är då Lokomotiv Plovdiv? Jo, Tottenham åker till Bulgarien för att möta förra säsongens ligatvåa i den bulgariska ligan. Det var dock med stor marginal man var tvåa. Det var nämligen hela tolv poäng upp till segrande Ludogorets, ett lag som Tottenham också hade varit favorit mot om det var den uppgiften som låg framför engelsmännen. Lokomotiv Plovdiv har heller inte börjat särskilt imponerande under starten av säsongen. Efter fem matcher har man redan förlorat två matcher och förlusten senast mot just Ludogorets innebar att man redan har sex poäng upp till serieledaren. Ingen toppform, vilket hade behövts för att ha en chans här.

Matcherna man har förlorat har man också förlorat med två mål eller fler och skulle Tottenham få tidiga mål i den här matchen så tror jag ganska snabbt att bulgarerna inte lägger för mycket krut på att försöka hämta upp ett underläge som är ointagligt. Mot Ludogorets plockade man också på sig hela fem gula kort, något man inte har råd här när Tottenham kommer med ännu skickligare spelare.

Borde lösa det på ren klass

Tottenhams första match mot Everton i ligan var stundtals bedrövligt och man saknar tydlig kreativitet på mitten. Det som inte får glömmas dock är att Everton är ett betydligt bättre lag än vad som förväntas stå på andra sidan i den här matchen. Här kommer Mourinhos mannar få mer tid med bollen och man behöver också den här matchen för att vinna tillbaka lite självförtroende inför nästa veckas uppgift i Premier league. På försäsongen styrde man av lag som Birmingham och Reading enkelt, lag som bör kunna mäta sig med Plovdiv rent kvalitetsmässigt.

Troligtvis så kommer också viktiga spelare att vilas för Tottenham här, helt naturligt såklart. Dock finns bredd i laget och spelare som Aurier, Sanchez, Ndombele, Lamela, Sissoko och Sessegnon finns tillgängliga för att starta den här matchen. Samtidigt klev också Dele Alli av tidigt och det är mycket möjligt att han startar även här.

Vad som också talar för vårt spel är att det inte är dubbelmöten i årets Europa league. Seger är det som räknas och att Tottenham inte ska segra här är högst osannolikt.

Speltips.se ger tipset:

Tottenham -1,5 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/9 kl 17:30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.