Match: Utah Jazz-Dallas Mavericks (NBA) | Speltips: Dallas +14,5 | Odds: 1,61 | Spelstopp: 04:30 | Spelbolag: COOLBET

Utah Jazz tar emot Dallas Mavericks inatt, och jag förväntar mig ett ganska jämnt möte som inte alls rimmar lika med oddsen.

Jag köper att hemmalaget är formstarka med åtta vinster på de tio senaste matcherna, men här tycker oddsen är alldeles för överdrivna om man säger så. Utah Jazz tar emot Dallas Mavericks inatt och raka ettan ligger på blott 1,13, alldeles för lågt för att överhuvudtaget innehålla någon form av spelvärde. Dallas står för tillfället på 6,30 och det är alldeles för högt för att inte testa, eller varför inte spika handicap-linan? Tror inte gästerna får allt för stora problem med att täcka +14,5-linan. Utah har haft det ganska jobbigt mot Dallas de senaste säsongerna, sju förluster har det blivit på de tio senaste mötena. Dallas har dessutom plockat fyra segrar på de sex senaste bortamötena mot Utah och det är ingen statistik som bör underskattas. Att påstå att Dallas är det bättre laget här vore en rejäl överdrift, men visst har laget kommit igång lite på slutet. Allt fler vinster har börjat trilla in, och denna lina bör absolut inte vara omöjlig att täcka.

Tror på ett jämnare möte än vad oddsen vill visa som sagt, och jag spikar Dallas Mavericks +14,5 till 1,61. Lycka till vid rygg!