Speltips:

Jag väljer att spela på att Mitch Marner gör ett mål i matchen. Min investering i detta spel blir 1/5 units!

Spela här på:

Mitch Marner att göra mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/12 kl 19.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Mitch Marner har gjort två mål på två matcher, han är i väldigt fin form.

  • Maple Leafs har vunnit de sex senaste hemmamötena mot Sabres.

  • På senaste har det varit de mer “anonyma” spelarna i Toronto som legat bakom segrarna, framförallt Marner som verkligen tagit för sig.

Frederik Andersen i fokus senast

Frederik Andersen stod för 36 räddningar i vad som blev hans 200:e NHL vinst när Toronto Maple Leafs slog Edmonton Oilers med 4-1 under natten till söndag. Andersen nådde milstolpen på 344 matcher (200-87-41) vilket gör att han tillsammans med Chris Osgood är den fjärde snabbaste att uppnå det i NHL:s historia. Det är bara Ken Dryden (309), Braden Holtby (319) och Jacques Plante (340) som varit snabbare.

Alexander Kerfoot stod för två poäng när han gjorde både ett mål och en assist, Pierre Engvall stod för två assist i vad som blev Torontos sjunde rak seger mot Oilers. Något som är värt att notera är att det var inte de “vanliga” poängspelarna som klev fram, allra främst Mitch Marner som gjort det strålande på senaste. Han har nu gjort mål i två raka matcher och jag tror han kommer att peta in en kasse även här. Oavsett så måste oddset testas med tanke på att vi får 2.75 för det.

Eichel bakom poängen

Det var tack vare framgången i “special teams” som såg till att Buffalo Sabres tog en poäng mot ett tufft motstånd under lördagen. Sabres gjorde två av två möjliga mål i power play och man släppte heller inte in något mål i box play trots att man var tvungen att fyra stycken av dem. Slutresultatet blev 3-2 till Islanders efter övertid. Men det var tack vare Jack Eichel som matchen gick till övertid så att Sabres skulle få med sig en poäng när han gjorde 2-2 målet med 1:56 kvar i den tredje perioden. Eichel stod för ett mål och en assist i matchen, Victor Olofsson gjorde också ett mål för Buffalo. Linus Ullmark stod för 21 räddningar. Men det var förgäves i slutändan när Anthony Beauvillier gjorde 3-2 för Islanders på övertid.

Speltips.se ger tipset:

Mitch Marner att göra mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/12 kl 19.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.