Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Tottenham är pressade att börja vinna fotbollsmatcher och visa resultat.

  • Wolfsberger har avancerat från sin grupp med CSKA, Feyenoord och Dinamo Zagreb. Finns kvalitet.

  • Wolfsberger är ett lag från Österrike som noteras för ett bra självförtroende från ligaspelet.

  • Tottenham saknar självförtroende.

  • Jose Mourinho kommer garanterat vara nöjd med ett bra resultat här, det vill säga ett målsvinst eller till och med krysset.

Skrällchans

Wolfsberger drog en tuff lott inför slutspelet i Europa League, men har alla möjligheter att ställa till med problem för den engelska storklubben Tottenham. Det här är en utmaning som utöver alla sorters tidigare matcher den här säsongen för österrikarna. Utan press från något håll går man in i dubbelmötet mot Tottenham, där jag tror att man kan ställa till med problem på hemmaplan men lär bli övermannade över två möten. Det här är en tuff, men fullt rimlig uppgift att lösa på ett okej sätt för Wolfsberger.

Wolfsberger har haft tuffa möten i gruppspelet, men tog sig vidare från en grupp utan större namn. Det är en imponerande bedrift som man nu har chansen att förlänga på ett fantastiskt sätt. Slutsnackat, jag tror att Tottenham är nöjda med en mindre seger här och går för resultatet till returen om man skulle ta en ledning.

Fokus

Tottenham kommer från en tid med förluster i ryggen och en tränare som är kritiserad. Här krävs det nästan ett bra resultat, men när matchen spelas över två möten så lär Jose Mourinho prioritera det andra mötet, hemmamötet dessutom, före det första. Tottenham går upp och ner, det återstår att se hur man prioriterar den här matchen med startelva men jag tror att man kan få det tufft på det sättet att man inte kommer köra över motståndet. Jag tycks inte se Tottenham riktigt där för tillfället, man har inte självförtroendet, stäm och det som krävs för överkörning här.

Wolfsberger står upp som ett bra motstånd och förhoppningsvis kan vi vänta in ett senare mål i matchen som får oss att hoppas på att gästerna för dagen går för ett bra resultat till returen och inte fortsätter ösa framåt. Ett fint odds till spelet. Nu håller vi på Wolfsberger!

Speltips.se ger tipset:

Wolfsberger +1,5 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.