X2 hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/9 kl 17.48

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • QPR vann premiären med 2-0 över Nottingham Forest.

  • Coventry förlorade med 2-1 i premiären mot Bristol City.

  • QPR har vunnit de två senaste gångerna dessa två lagen drabbats samman.

  • Coventry är nykomlingar i Championship den här säsongen.

  • QPR:s nyförvärv Dykes fick sig en kanonstart på säsongen när han öppnade målkontot mot Nottingham Forest.

Tillbaka i Championship

Fredagen bjuder på ett relativt snålt utbud, men vi hittar en spännande batalj i den engelska andraligan. Det är nykomlingen Coventry City som tar emot gästande Queens Park Rangers hemma på St Andrews Trillion Trophy Stadium. Det var hela åtta år sedan Coventry spelade i Championship.

Hemmalaget spelade som sagt i den engelska tredjedivisionen förra säsongen. Men efter ett lyckat ligaspel rakt igenom slutade Coventry på en välförtjänt förstaplats. Ligatitel och en efterlängtad uppflyttning, säsongen kunde inte ha gått bättre än så. Nu ska Coventry alltså testa vingarna i den jämna Championship. De har hunnit spela en match i den nya ligan, det slutade med en 2-1 förlust i premiären mot Bristol City. Hemmalagets spelartrupp är uppbyggd på en mix mellan de gamla och de unga. Många Premier League-klubbar lånar ut sina talanger till Coventry med där ungdomarna kan erbjudas senior-erfarenhet. Nu väntar ett möte med välkända Queens Park Rangers, vi tror att Coventry behöver lite mer tid för att acklimatisera sig i den nya ligan.

Stark premiär

Medan Coventry spelar för det säkrade kontraktet har gästerna QPR betydligt högre målsättningar den här säsongen. De anrika klubben som fortfarande är välkänd för sin tid i Premier League, kämpar nu för den efterlängtade återkomsten. Men frågan är om QPR kan vara med och konkurrera i toppen redan den här säsongen.

Queens Park Rangers har tappat några viktiga nyckelspelare ifrån förra säsongen. Kreatören Eze har lämnat för PL-klubben Crystal Palace och målgöraren Jordan Hugills låneperiod tog slut. Men QPR har agerat på marknaden och förhoppningsvis hittat sin utpräglade målskytt den här säsongen. Anfallaren Lyndon Dykes värvades in från skotska Livingston och gjorde ingen besviken i premiären. Dykes stod för ett mål när QPR besegrade Nottingham Forest med 2-0. En stark debut och en hållen nolla lovar gott inför framtiden, nu väntar alltså ett möte med nykomlingen Coventry City. Vi tror att QPR fortsätter på den inslagna vägen och kniper minst en poäng under fredagen.

Speltips.se ger tipset:

X2 hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/9 kl 17.48

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.