Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Parma löser spelet i åtta av nio ligamatcher sedan i slutet av september

  • Parma har endast en förlust sett till de åtta senaste matcherna i Serie A

  • Förra säsongen vann Juventus båda mötena lagen emellan, men båda gångerna med uddamålet

  • Juventus har blott två vinster på bortaplan i Serie A

  • Parma har endast förlorat en hemmamatch av sex möjliga sedan säsongsstarten

Svårspelat Parma

Parma gjorde ju en riktigt bra säsong sist och även om man inte imponerat lika mycket under hösten så lär man ge de regerande mästarna en utmaning under lördagen. Efter att ha förlorat tre av de fyra första omgångarna har Parma nu istället ett starkt facit med sig inför hemmamatchen mot Juventus. Parma har endast en förlust sett till de åtta senaste ligamatcherna – där man bland annat snott poäng ifrån såväl tabellettan som tabelltvåan. Dagsformen hade väl kunnat vara bättre med tanke på att vinsterna till stor del uteblivit, men fyra raka i ligan utan förlust är ändå talande. Parma är inget enkelt lag att möta, långt därifrån.

När Parma stötte på Juventus förra säsongen förlorade man visserligen båda gångerna, noterbart är dock att spelet fortfarande satt såväl hemma som borta då Juventus vann med uddamålet. Hade knappast förvånat om detta upprepar sig ytterligare en gång!

Jagar förstaplatsen

Juventus har det ovanligt tufft i jakten på ytterligare en ligatitel. Med tanke på att Pirlo gör sin första säsong vid rodret förvånar det knappast att man inte går fläckfritt, och det öppnar samtidigt för en mer intressant säsong i Italien. Juventus är mycket upp och ner, även om man går rätt starkt just nu. Gruppvinst i Champions League och saker och ting börjar ordna upp sig successivt hemma i ligaspelet.

Trots det väljer jag att gå emot den gamla damen här – åtminstone delvis. Juventus är seriens bästa lag på hemmagräs men på resande fot har det sett annorlunda ut, och det är där man tappat sina poäng. Juventus har faktiskt bara vunnit två av sex bortamatcher i ligan sedan säsongsstarten och på lördag ställs man mot ett Parma som gått tomhänta ur blott en hemmamatch.

Speltips.se ger tipset:

parma +1,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/12 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.