Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Pedro Neto snittar 1,8 skott/per match den här säsongen.

  • Pedro Neto är given i Wolves startelva.

  • Pedro Neto är ständigt inblandad i Wolves offensiv.

  • Om Arsenal saknar kvalitet i backlinjen har Pedro Neto mycket goda möjligheter att skapa lägen med sin fart.

  • Arsenal övertygar inte tillräckligt på mig, ett bra spel inför.

Goda möjligheter

Wolverhampton blev utan poäng i bortamötet med Crystal Palace senast och går fortfarande tungt utan Raul Jimenez. Man är inte alls i samma kvalitet som man varit tidigare säsonger i år, mycket just för att man saknar den där riktiga målskytten. Läget är inte precis som det skall, men nu har man åtminstone fått in Real Sociedads Willian José, som förhoppningsvis kan göra nytta i anfallet. Förutom den lite sämre skärpan det här året så har man faktiskt hotat en rad olika toppklubbar precis som vanligt. Nu väntar Arsenal under veckomatchen där jag tror att man kan stå emot mycket starkt på hemmaplan.

Blickarna på portugisen Pedro Neto, som varit en frisk fläck i årets Wolverhampton. Det är en liten, kvick spelare som skapar mycket genom sin speed och fina teknik. Det här blir ett kraftigt hot under tisdagen när Arsenal dessutom kan sakna viktiga kuggar i defensiven. Över 1,5 skott från Netos sida!

Tuff bortamatch

Arsenal har tagit 17 av de 21 möjliga poängen på senare tid men imponerar inte tillräckligt enligt mig. I mötet mot Manchester United senast fick man en poäng, ett starkt resultat, men det var trots allt ett Manchester United som omgången innan förlorat mot Sheffield United. Det jag vill säga är att jag inte är tillräckligt övertygad om att Arsenal besitter klassen att besegra Wolverhampton utan problem den här kvällen och därmed väljer jag att avstå från allt som har med resultat att göra. Istället väljer jag att sikta in mig på nyss nämnda Pedro Neto i hemmalaget.

Arsenal ser ut att sakna Pierre-Emerick Aubameyang även den här matchen medans Arteta bekräftat att både Bakayo Saka och Kieran Tierney är osäkra till spel. Wolverhampton har en fin chans att lösa poäng här alltså. Det återstår att se vilket humör Neto och grabbarna i hemmalaget är på!

Speltips.se ger tipset:

Pedro Neto över 1,5 skott hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 1/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.