Joakim Östman|19 oktober, 2021, 12:11

Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Young Boys har varit starka på hemmaplan under inledningen.

  • Spelet sitter i tre av Villareals fem senaste matcher.

  • Båda lagen har gjort mål i tre av Young Boys fem senaste matcher.

  • Det finns mycket kvalitet i offensiv riktning hos båda lagen.

  • Båda lagen behöver få med sig ett resultat i detta mötet.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Dags att växla upp

Denna gruppen har blivit ännu mer intressant än vad många förutspådde på förhand. Gruppen tycktes stå mellan Manchester United, Atalanta och Villareal där Manchester United såg ut att ha det bästa laget. Den ekvationen har Young Boys ändrat på efter en bra start på detta Champions League spelet. Även de är nu med i allra högsta grad och gör upp om ett avancemang. Young Boys började med att på hemmaplan slå favoriterna Manchester United i premiären. Senast förlorade de dock knappt mot Atalanta med 1-0. Det gör att vi hittar Young Boys på en andra plats i gruppen, som nu har fått upp hoppet om att ett avancemang vidare från gruppen är möjligt.

Villareal har ännu inte lyckats motsvara det högt ställda förväntningarna de hade på sig inför säsongen. De har stundtals visat glimtar av deras extrema höjd men ojämnheten har varit ett stort problem. Villareal har gjort det väldigt bra mot tuffare motstånd i säsongsinledningen. I matcher där trepoängarna bara ska komma har dock prestationerna varit för dåliga. I detta gruppspelet har de egentligen sett till matcherna kunnat slå både Manchester United och Atalanta. Tyvärr för spanjorerna har utdelningen inte blivit så och Villareal står bara på en poäng efter det två första omgångarna. Inför mötet mot Young Boys är det nu verkligen dags för Villareal att växla upp igen.

Starka hemma

Young Boys har det senaste åren dominerat den inhemska ligan och har ett bättre lag än många tror. Trots en något svagare öppning på säsongen i ligaspelet har de fortsatt visat att den höga kvaliteten finns. De har stått för väldigt imponerande insatser i deras två första matcher i gruppen. När det nu tar emot Villareal hemma i Schweiz räknar jag med att få se den höjden igen. Denna gruppen är onekligen jämn och poängen som nu kvarstår att spela om blir extremt viktiga. Dubbelmötena mellan dessa lagen kommer avgöra vem som hänger på det andra lagen i kampen om avancemang.

Jag förväntar mig att vi får se två lag som vill gå framåt, vilket kommer öppna upp för målchanser åt båda hållen. Dessa lagen är ofta också inblandade i matcher där det bli mål åt båda hållen. Tre av det fem senaste matcherna för både Young Boys och Villareal har resulterat i att båda lagen i matcherna hittat nätet. Villareal ska vara något starkare sett till trupperna men schweizarna har visat att det finns kvalitet även i deras laguppställning. Detta gör mig tämligen övertygad om att båda lagen hittar målet i denna match.

fotboll, champions league
|
units: 2/5 - spelstopp: 21:00
Young Boys - Villarreal
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.