Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sampdoria snittar 5,6 hörnor/ligamatch den här säsongen. Ett snitt som är högt över vårt lördagsspel.

  • Sampdoria har löst vårt hörnspel i sex av deras sju senaste ligamatcher.

  • Lazio möter Bayern München i Champions League-slutspelet bara tre dagar efter Sampdoria-matchen. Chansen till att tränaren roterar mot Sampdoria är stor.

  • Lazios motståndare snittar 4,9 hörnor/match i säsongens ligaspel.

  • Sampdoria har löst hörnspelet mot de absoluta topplagen Inter och Juventus.

Viktig CL-match tre dagar efter

Nu när slutspelet i Champions League och Europa League har dragit igång blir spelschemat oerhört tufft för vissa klubbar. Där inkluderas den italienska klubben Lazio. Lazio är en mångsidig förening som håller på med massvis av olika sporter men det är framförallt fotbollen som de är kända för. Lazio har faktiskt tagit sig till CL-slutspelet där mästarna Bayern München väntar, dock ska de ta sig an Sampdoria i ligaspelet först.

Med en viktig CL-match bara tre dagar efter mötet med Sampdoria, förväntar vi oss att tränaren Inzaghi roterar en del mot de sistnämnda. Hemmalaget tuffa spelschema ger alltså Sampdoria en betydligt större poängchans under lördagseftermiddagen. I ligatabellen hittas Lazio på en sjundeplats med 40 inspelade poäng. Lazio vet att gästerna är ett bra lag, senast dessa två möttes vann Sampdoria med 3-0.

Hörnspelet lockar

Gästande Sampdoria har blandat och gett rejält i säsongens ligaspel. Dock har de positiva resultaten vägt över och Sampdoria hittas på en stabil tiondeplats i tabellen med 30 inspelade poäng. Men som ni säkert vet vid det här laget så riktar vi in oss på hörnstatistiken inför lördagen. Sampdoria har producerat en hel del hörnor under säsongens gång.

Närmare bestämt har Sampdoria snittat 5,6 hörnor/ligamatch den här säsongen. De har löst vårt hörnspel i sex av deras sju senaste ligamatcher, vilket är det sjunde högsta snittet i ligan hittills. Sampdoria har dessutom löst vårt hörnspel mot de absoluta topplagen Juventus och Inter. Lazios motståndare snittar 4,9 hörnor/match i Serie A, ett snitt som är över vårt spel med bra marginal. Gästerna kommer till lördagen med en bra känsla efter senaste 2-1 vinsten mot Fiorentina. Vi väljer att klicka i över 3,5 hörnor på Sampdoria som tar sig an Lazio!

Speltips.se ger tipset:

Sampdoria över 3,5 hörnor hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 18/2 kl 17.35

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.